Ο Δήμος Κεφαλονιάς στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Ελβετίας
Τουρισμός
18/10/2017 | 14:51

Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Κεφαλλονιάς συμμετέχει, μετά από Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με δικό του Εκθεσιακό Περίπτερο στη διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Ελβετίας στο Lugano, από 27 έως και 29 Οκτωβρίου 2017.

Η στοχευμένη τουριστική δράση προβολής του Νησιού, με υπαρκτά αποτελέσματα , αφού ανακοινώθηκε ήδη η αεροπορική σύνδεση Ελβετίας με Κεφαλλονιά από το 2018, επιβεβαιώνει την Τουριστική Πολιτική του Δήμου, που αναπτύσσει επιτυχώς το ενδιαφέρον επισκεψιμότητας σε νέους ταξιδιωτικούς προορισμούς, όπως συνέβη προσφάτως και με τη Γερμανία.

Την οργανωτική επιμέλεια του Εκθεσιακού Περιπτέρου έχει ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Τουρισμού κ. Σταύρος Κουρής – Κορκός, ενώ την επικοινωνιακή ευθύνη προβολής των Τουριστικών δυνατοτήτων, υπηρεσιών και υποδομών του Νησιού έχει επιμεληθεί ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ. Ευάγγελος Κεκάτος.

Η δυνατότητα αξιοποίησης του συγκεκριμένου Περιπτέρου από τον Επιχειρηματικό κόσμο του Νησιού έχει αναλυθεί στη Συνεδρίαση της πρόσφατης Τουριστικής Επιτροπής.  Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη Έκθεση, που θεωρείται από τις κορυφαίες στο είδος της στην Ευρώπη, συγκεντρώνει διεθνείς Παράγοντες και Στελέχη της Τουριστικής Βιομηχανίας και των εναλλακτικών μορφών Τουρισμού από 26 Χώρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer