Πόρος: Ο Δήμος Αργοστολίου θυμήθηκε να ενημερώσει τους γονείς για το κλείσιμο του σχολείου στις 07.45 με αποτέλεσμα τα παιδιά να περιμένουν το λεωφορείο στη βροχή!
Κοινωνία
14/10/2021 | 12:01

Η απίστευτη προχειρότητα και αδιαφορία της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου είχε ως αποτέλεσμα τα παιδιά του Πόρου να περιμένουν μέσα στη βροχή το σχολικό λεωφορείο το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ!

 

Λόγω έκτακτων συνθηκών αποφασίστηκε να μην ανοίξει το σχολείο στον Πόρο και φυσικά το λεωφορείο του ΚΤΕΛ δεν πήγε να παραλάβει τους μαθητές.

Όπως καταγγέλουν γονείς στο ekefalonia.gr, o δήμος Αργοστολίου δεν θεώρησε ότι έπρεπε να ενημερώσει τους γονείς έγκαιρα και τις 07.45 που το θυμήθηκε τα παιδιά ήδη περίμεναν μέσα στη βροχή ως αποτέλεσμα της ανικανότητας και της πλήρους ανευθυνότητας των αρχών.

Από χθες δεν θα έπρεπε οι αρμόδιοι να μεριμνήσουν και να ενημερώσουν γονείς, μαθητές και ΜΜΕ;

Άραγε υπάρχει κάποιος να αναλάβει την ευθύνη ή απλά τα μέσα ενημέρωσης του Δημάρχου δεν θα το αναφέρουν σαν γεγονός και έτσι θα ξεχαστεί;

Σημείωση: Ήταν τέτοια η προχειρότητα του γραφείου του Δημάρχου κ. Μιχαλάτου που στην αρχική απόφαση ξεχάσανε να συμπεριλάβουν και το νηπιαγωγείο του Πόρου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ