Του Κωνσταντίνου Αντωνάτου
Ο Χάρης Ρώμας και η γηραιά ηθοποιός
Κινηματογράφος
02/03/2011 | 11:37

Ο συμπατριώτης μας και ένας από τους καλύτερους κωμικούς ηθοποιούς και σεναριογράφους που απολαύσαμε τα τελευταία χρόνια στους δέκτες μας, ο Κεφαλονίτης Χάρης Ρώμας, επανέρχεται με το νέο του θεατρικό έργο στο Αμφιθέατρο του Αθήνα 9.84. 

Εδώ και λίγες ημέρες συστήνει στο κοινό της Αθήνας το δεύτερο κατά σειρά θεατρικό του έργο (μετά το εκπληκτικό «Οι ράγες πίσω μου»). Ο τίτλος «Γηραιά ηθοποιός χάνει τον έλεγχο» σχεδόν περιγράφει όλο το στόρυ του έργου καθώς αναφέρεται στην ανθρώπινη υπέρβαση και στο πως μπορεί να κατηγορηθεί μια γηραιά ηθοποιός για εγκληματική απόπειρα επί σκηνής εναντίον μιας νεαρής και γοητευτικής ηθοποιού.

Το θεατρόφιλο κοινό μιλάει για ένα ακόμα εκπληκτικό θεατρικό έργο που ο Χάρης Ρώμας βρίσκει πραγματικά τον καλύτερο του εαυτό και ενώ δεν παίζει ο ίδιος στην παράσταση τα εύσημα πάνε στον ίδιον κυρίως αφού η συγγραφή θεατρικών έργων είναι κάτι που ποτέ δεν είχε κάνει στα τόσα χρόνια της πολύ επιτυχημένης καριέρας του και τώρα ξεδιπλώνει μια ακόμη πτυχή του ταλέντου του.

Στον ρόλο της γηραιάς ηθοποιού η πολύ σημαντική ηθοποιός Μαρίας Σκούντζου. Μαζί της οι Λ. Καλφαγιάννης, Στ. Λώλος, Μ. Παπαφωτίου. Ένα έργο που αν σας δοθεί η ευκαιρία αξίζει να παρακολουθήσετε. masterarbeit schreiben tipps

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer