Ο αντιδήμαρχος Σάμης Σπύρος Σπαθής μιλάει για τα έργα, τις συνεργασίες και το μέλλον σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη [ηχητικό]
Αυτοδιοίκηση
05/02/2023 | 10:58

Για την διαπαραταξιακή συνεργασία στο Δήμο Σάμης, τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει για την επίλυση μιας σειράς προβλημάτων και το μέλλον μίλησε ο αντιδήμαρχος Σάμης Σπύρος Σπαθής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή των Ανδρέα Αρβανιτάκη και Βάνιας Σαμόλη στον Ionian Galaxy.

Ο κ. Σπαθής αξιολόγησε με θετικό πρόσημο το έργο που έχει παραχθεί από τη Διοίκηση του Δήμου στην οποία, τους τελευταίους 13 περίπου μήνες, συμμετέχουν στελέχη από όλες σχεδόν τις παρατάξεις του Δημοτικού συμβουλίου.

Μίλησε για έργα που δρομολογούνται τόσο στην δημοτική ενότητα Σάμης, το παραλιακό μέτωπο της Άσσου και πολλά άλλα. Αναφέρθηκε και στο ζωτικής σημασίας έργο της ανακατασκευής του δρόμου του Μύρτου, όπου οι εργασίες στα πρώτα 450 μέτρα από την παραλία προς τα πάνω, που είναι και τα πλέον δύσκολα, αναμένεται να ξεκινήσουν το προσεχές διάστημα, ενώ η ανακατασκευή θα καλύψει όλο το σχετικό οδικό δίκτυο. Τόνισε πως το έργο θα το υλοποιήσει η κεντρική κυβέρνηση σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με την χρηματοδότηση να αγγίζει τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την συνεργασία με τους άλλους δήμους αλλά και την Διοίκηση της περιφέρειας, που ανταποκρίνονται οπότε υπάρχει ανάγκη, καθώς ο Δήμος Σάμης διαθέτει μόλις 18 υπαλλήλους εκ των οποίων μόλις δύο στις τεχνικές υπηρεσίες. Παράλληλα, ευχαρίστησε το προσωπικό των δήμων για την βοήθειά τους.

Τέλος, ο κ. Σπαθής εξέφρασε την πεποίθηση πως το μοντέλο αυτό της συνεργασίας με το οποίο έχουν επιτευχθεί τόσα πολλά, θα διατηρηθεί και μετά τις εκλογές. Σε ερώτημα αναφορικά με το ζήτημα του ποιος θα ηγηθεί αυτής της προσπάθειας, τόνισε πως αυτό είναι κάτι που μπορεί να βρεθεί και πως σε κάθε περίπτωση σε ό,τι αφορά τον ίδιο θα αποτελεί μέρος της λύσης και σίγουρα δεν θα αποτελέσει πρόβλημα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Σπαθή στο ηχητικό που ακολουθεί:

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer