Τι λέει στους Ζακυνθινούς ο υφυπουργός μετά το σάλο που δημιουργήθηκε..
Ο Αλιβιζάτος απαντά σε δημοσίευμα της Ζακυνθινής εφημερίδας
Πολιτική
18/01/2012 | 12:52

Τέλος καλό, όλα καλά ή αλλιώς η εφημερίδα μας έκανε πάλι το θαύμα της (για να ευλογήσουμε ολίγον και τα γένια μας!).
Αυτό ισχύει και για τη χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Ryanair και τις πτήσεις της στη Ζάκυνθο, δεδομένου ότι παρενέβη προσωπικά ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Πέτρος Αλιβιζάτος και, όπως «καθάρισε» για την Κεφαλονιά, «καθάρισε» και για τη Ζάκυνθο!
Το σημαντικό, ωστόσο, στην υπόθεση αυτή είναι ότι ο Υφυπουργός Τουρισμού, επικοινώνησε προσωπικά με την εφημερίδα μας, προκειμένου να καταστήσει σαφές, με έργα και όχι με λόγια, ότι ενδιαφέρεται μεν για την ιδιαίτερη πατρίδα του, Κεφαλονιά, μεριμνά, δε, για τη Ζάκυνθο, όπως και για όλα τα νησιά της Περιφέρειας.
Στο σημείο αυτό οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι δεν είναι σύνηθες φαινόμενο ένας Υφυπουργός να επικοινωνεί ο ίδιος με μια εφημερίδα της επαρχίας, ωστόσο, το έπραξε και αυτό τον τιμά ιδιαίτερα και καταδεικνύει ότι είναι ένας καταδεκτικός και απλός άνθρωπος, ιδιαίτερα ευγενής και ευπροσήγορος θα προσθέταμε.
Κατά τη συνδιάλεξή μας, ο κ. Αλιβιζάτος σημείωσε με έμφαση ότι διάβασε το άρθρο της εφημερίδας μας, το οποίο δημοσιεύθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2011 και, παρά το γεγονός ότι τον θεωρήσαμε υπεύθυνο για στημένο παιχνίδι εις βάρος της Ζακύνθου για τη συμφωνία της Κεφαλονιάς με τη Ryanair, προτίμησε να σιωπήσει και να απαντήσει με πράξεις.

Πηγή: Ημέρα τση Ζάκυνθος

alivizatos_zakunthos

Ημέρα τση Ζάκυνθος

If you do the brain storming prior to writing, where you come up with dress ups you order custom essay online can put in that particular lesson, he would be working through the process even if he doesn’t put them in his paper

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer