Ο Αλέξης Τσίπρας παρουσιάζει το νέο βιβλίο του Νικόλα Φαραντούρη για την Ενεργειακή κρίση
Βιβλίο
10/10/2022 | 10:01
Την άλλη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022παρουσιάζεται το βιβλίο του συμπατριώτη μας καθηγητή Νικόλα Φαραντούρη “Η ενεργειακή κρίση στην Ελλάδα – Η δίνη της ακρίβειας, οι προειδοποιήσεις, οι προτάσεις για έξοδο”, το οποίο προλογίζει ο Αλέξης Τσίπρας.
i-energeiaki-krisi-book.jpg
Η εδήλωση θα πραγματοποιηθεί στo roof garden Olympias (Αθηνάς 57, Αθήνα). Για το βιβλίο θα μιλήσουν o αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο  Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς Άγγελος Κότιος, και ο καθηγητής του Μετσόβειου Πολυτεχνείου και τομεάρχης ενέργειας του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας. Την εκδήλωση θα συντονίσει η Χρύσα Λιάγγου, δημοσιογράφος της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.
prosklisi_faradouris.jpg
Αξίζει: Δεν περνούν απαρατήρητες οι συχνές εμφανίσεις του καθηγητή Νικόλα ΦαραντούρηΣυμβούλου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με τον συνάδελφό του καθηγητή Χάρη Δούκα, τομεάρχη ενέργειας του ΠΑΣΟΚ. Την άλλη Δευτέρα θα καθίσουν μαζί στο ίδιο πάνελ μαζι με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά στέλνοντας προφανώς τα ανάλογα μηνύματα.
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer