Ο Αλέξανδρος Παρίσης παρουσιάζει το πρώτο τεύχος του Ενημερωτικού Δελτίου της ΠΕΔ-ΙΝ για Χρηματοδοτικά Προγράμματα
Οικονομία
13/01/2021 | 14:36

Ο κ.Αλέξανδρος Παρίσης Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΙΝ ενημερώνει ότι εκδόθηκε το πρώτο τεύχος του Ενημερωτικού Δελτίου της ΠΕΔ-ΙΝ. Περιλαμβάνει πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τις προκηρύξεις των ενεργών χρηματοδοτικών προγραμμάτων με δικαιούχους τους Δήμους των Ιονίων Νήσων.
Η έκδοση του Ενημερωτικού Δελτίου προχώρησε σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. της ΠΕΔ-ΙΝ με στόχο την άμεση πρόσβαση των Δήμων των Ιονίων Νήσων και των φορέων τους σε ένα ουσιαστικό και περιεκτικό ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις διαθέσιμες πηγές χρηματοδότησης.

Ο κ.Αλέξανδρος Παρίσης στο μήνυμα του με την ευκαιρία της έκδοσης του πρώτου τεύχους του Ενημερωτικού Δελτίου αναφέρει τα ακόλουθα:

Αγαπητοί Συνάδελφοι
Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που έχω την ευκαιρία να παρουσιάσω το πρώτο τεύχος του Ενημερωτικού Δελτίου για χρηματοδοτήσεις και προγράμματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Είναι μια πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων που εγκρίθηκε με την υπ.αριθμ.9-2/27-10-2020 απόφαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου.
Το Ενημερωτικό Δελτίο είναι μια τακτική διμηνιαία έκδοση που όμως θα έχει τη δυνατότητα να εκδίδεται και έκτακτα όταν χρειάζεται ανάλογα με τη συχνότητα προκήρυξης των προγραμμάτων.
Θεωρούμε πολύ σημαντικό ότι, με τον τρόπο αυτό, η ΠΕΔ-ΙΝ μπορεί να παρέχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για νέα χρηματοδοτικά προγράμματα και δράσεις που ενδιαφέρουν τους Δήμους μας και τους φορείς τους.
Παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα τεχνικής υποστήριξης και παροχής συμπληρωματικών διευκρινίσεων όπου αυτό είναι απαραίτητο καθώς και συνεχούς καταγραφής των νέων αναγκών που προκύπτουν.
Με πρωτοβουλίες όπως αυτή επιδιώκουμε και εργαζόμαστε σταθερά για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση δυναμική και αποτελεσματική που υλοποιεί έργα και δράσεις και συμβάλλει στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας.
Σας ευχαριστώ όλους και εύχομαι Χρόνια Πολλά.
Ο Νέος Χρόνος να φέρει υγεία, δύναμη, αισιοδοξία
και αγάπη για όλους.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΕΔ-ΙΝ

Παρίσης Αλέξανδρος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer