Ο άγνωστος μέχρι χθες Γιατρός, σήμερα ο Ήρωας όλων των Ελλήνων
Κοινωνία
20/03/2020 | 11:32

Όταν τελειώσει όλο αυτό πρέπει να κάνουμε μια μεγάλη κουβέντα πολιτικά και κοινωνικά για το δημόσιο σύστημα υγείας!

Όταν όμως τελειώσει όλο αυτό πρέπει να μιλήσουμε και για εκείνον τον άνθρωπο που με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα κάνει τα πάντα εδώ και μέρες για την προστασία των Ελλήνων πολιτών.

Ο «άγνωστος» μέχρι χθες στο κοινό καθηγητής Παθολογίας-Λοιμώξεων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Σωτήρης Τσιόδρας, αφότου χρίστηκε επίσημος εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τη διαχείριση του κινδύνου του νέου κορωνοϊού, στέκεται επάξια στο ύψος των περιστάσεων. Ενημερώνει την ανάστατη, γιατί όχι έντρομη, κοινή γνώμη δίχως φλυαρίες και στερεότυπα, υπερβολές ή εξωραϊσμούς.

Το ευχαριστώ σε αυτόν τον άνθρωπο είναι λίγο. Όταν θα περάσουμε και αυτή την δυσκολία πρέπει να τιμήσουμε τον κύριο Τσιόδρα με την υψίστη διάκριση του ελληνικού κράτους, το Μεγαλόσταυρο του Σωτήρος.

Προφανώς “οι ήρωες” δεν έχουν ανάγκη από τιμές. Αυτό είναι όμως το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε μαζί με ένα τεράστιο ευχαριστώ !

Με βάση αυτή την ιστορική συγκυρία που ζούμε, όπου τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ας κάνουμε ένα μεγάλο βήμα και ας αφήσουμε πίσω την Ελλάδα των ψεύτικων #influencers και της δήθενιας .

Ας αναδείξουμε επιτέλους εκείνους τους ανθρώπους που πραγματικά αξίζουν.

 

Πηγή: neodimokratis.gr

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer