Για την κοινωνική προσοφά της Εθνικής Λυρικής Σκηνής υπέρ των σεισμόπλητκων
O Δήμος τίμησε τον πρόεδρο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής
Πολιτισμός
19/10/2014 | 15:42

Ο γενικός διευθυντής κοινοβουλευτικού έργου της Βουλής και Πρόεδρος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Αθανάσιος Θεοδωρόπουλος έγινε δεκτός σήμερα στο Δημαρχιακό Μέγαρο από τον Δήμαρχο Κεφαλλονιάς Αλέξανδρο Παρίση προκειμένου να παραδώσει μία χρηματική επιταγή υπέρ των σεισμοπλήκτων από μία συναυλία που είχε κάνει την Κυριακή των Βαΐων η Εθνική Λυρική Σκηνή υπέρ της δοκιμαζόμενης από τους σεισμούς Κεφαλονιάς.

Μαζί του ήταν και ο συμπατριώτης μας μαέστρος της Λυρικής Σκηνής Αγαθάγγελος Γεωργακάτος ενώ το “παρών” έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Βαγγέλης Κεκάτος.

Ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του υπογράμμισε την συγκίνησή του και την ικανοποίησή του εκ μέρους όλων των Κεφαλλονιτών για την προσφορά αυτή ενώ ο κ. Θεοδωρόπουλος δήλωσε ευχαριστημένος που βρίσκεται στην Κεφαλονιά για αυτή την μεγάλη κοινωνική προσφορά και έπλεξε το εγκώμιο του Α. Γεωργακάτου για την συνεισφορά του στην Εθνική Λυρική σκηνή. Ο Πρόεδρος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής παρέδωσε στον Δήμαρχο την χρηματική επιταγή ενώ δέχθηκε και μία τιμητική πλακέτα.

lyr lyr1 lyr2 lyr3 lyr4 lyr5 lyr6 lyr7 lyr8 lyr9

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia