Ντροπή: Ο δήμαρχος Μιχαλάτος δίνει 35.000 ευρώ από τα λεφτά των δημοτών σε σύμβουλο για να του «δείξει που θα μπουν αγάλματα στο Αργοστόλι»
Αυτοδιοίκηση
29/06/2022 | 21:11

«Αγάλματα, να γινόμασταν αγάλματα, ετούτη την άγια ώρα, ετούτη την στιγμή»!

Δεν είναι αστείο, δεν είναι πλάκα, είναι ακραία πρόκληση, θράσος και ντροπή:

Ο ολιγάρχης Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος δίνει 35.000,00 ευρώ – όχι από την τσέπη του αλλά από λεφτά των Δημοτών- σε σύμβουλο για …να ου δείξει σε ποιους κοινόχρηστους χώρους πρέπει, κατά την άποψη του να μπουν τα αγάλματα της ΈφηςΣπηλιώτη υπό την επωνυμία «Ωκεανίδες – Νηρηίδες».
Διαβάζαμε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ τοπικής ιστοσελίδας και νομίζαμε πώς ήταν χιουμοριστικό ή ειρωνικό μέχρι που είδαμε το σχετικό ντοκουμέντο από το «Διαύγεια» που το συνόδευε.

Καλούμε τον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο να σοβαρευτεί και να ακυρώσει άμεσα την προκλητική αυτή δαπάνη, εκτός και εάν επιθυμεί να τα διαθέσει από την τσέπη του !! (Δεν φημίζεται για χουβαρντάς!! ).

Δεν του έφταναν οι περίφημες αναθέσεις για τις μάσκες του covid σε τιμές τριπλάσιες της λιανικής, το «βάπτισμα» έργων ως δήθεν «Ιανόπληκτων» για να δίδονται με απευθείας αναθέσεις παρά το υψηλό κόστος τους που κανονικά επέβαλλε διαγωνισμό (πχ γεώτρηση Ομαλά), το «πάρτι» των αιρετών και των υποψηφίων του στον Πόρο όπου όλοι σιτίζονται από τον Δήμο με τον έναν η τον άλλο τρόπο, τώρα αποθρασύνθηκε τελείως και μοιράζει Δημοτικό χρήμα αβέρτα κουβέρτα εν όψει εκλογών.
ΥΓ1 Αλήθεια οι υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης κοιμούνται; Φοβούνται; Η απλά ονειρεύονται ξανά ρόλους και θώκους στις “πλάτες” άλλων όπως είχαν συνηθίσει;
ΥΓ2 Προτείνουμε ανάμεσα στα αγάλματα «Ωκεανίδων και Νηρηίδων» ο πλουσιοπάροχα αμειβόμενος σύμβουλος να υποδείξει την τοποθέτηση και μίας προτομής – κεφαλής του Ολιγάρχη Δημάρχου Μιχαλάτου ώστε να τον θυμόμαστε αφού, σε ένα χρόνο που είναι οι Δημοτικές εκλογές, θα μας ¨κουνήσει το μαντήλι.

Γεράσιμος Παπαναστασάτος στέλεχος της παράταξης:
Δήμος Αργοστολίου Παρόν και μέλλον με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer