Το ποσοστό των αναποφάσιστων παραμένει υψηλό
«Ντέρμπι» για τη δεύτερη θέση στην Κεντροαριστερά
Πολιτική
31/10/2017 | 10:16

Ξεκάθαρο προβάδισμα στην κούρσα των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς έχει πάρει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, όπως δείχνει έρευνα της Prorata που δημοσιεύει η «Εφ.Συν.».

Στην πρόθεση ψήφου μεταξύ των εννέα διεκδικητών της αρχηγίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, η Φώφη Γεννηματά προηγείται με ποσοστό 25%, ενώ ακολουθούν τρεις υποψήφιοι με οριακές διαφορές: οι Νίκος Ανδρουλάκης, Σταύρος Θεοδωράκης και Γιώργος Καμίνης.

Ειδικότερα, ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκεντρώνει ποσοστό 11%, ελάχιστα πίσω του με 10,5% ο Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής ο Γιώργος Καμίνης με 9%.

Πιο πίσω βρίσκονται ο Γιάννης Μανιάτης με 6%, 3% ο Γιάννης Ραγκούσης, στο 1% καταγράφονται οι Κωνσταντίνος Γάτσιος και Δημήτρης Τζιώτης και στο 0,5% ο Απόστολος Πόντας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ποσοστό των αναποφάσιστων είναι ακόμα αρκετά υψηλό, φτάνοντας στο 33%, με τους υποψηφίους να επιθυμούν να κερδίσουν το μεγαλύτερο μέρος του όσο πλησιάζουν στην τελική ευθεία της διαδικασίας.

Πηγή: in.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer