Συμμετέχει στην κινητοποίηση αποτροπής του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού
ΝΤ ΑΔΕΔΥ ΚΙ: Συμμετοχή στην πικετοφορία του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς – Ιθάκης
Πολιτική
12/06/2018 | 12:59

Με τις γνωστές «fast track» διαδικασίες, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ψηφίσει το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Ιούνητο πολυνομοσχέδιο με τα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα της 4η «αξιολόγησης», αλλά και το «Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής» 2019-2022,με μέτρα όπως η αύξηση του ΕΝΦΙΑ και τα τερατώδη ματωμένα πλεονάσματα, τα οποία θα προστεθούν στη μείωση συντάξεων και αφορολόγητου και σε όλο το αντιλαϊκό μνημονιακό οπλοστάσιο.

Παράλληλα, για την Τετάρτη 13 Ιούνη, στο Νομό μας έχει προγραμματιστεί νέος ηλεκτρονικός πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας επαγγελματία από τη Σάμη. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ δίνει συνέχεια και μήνυμα ότι προχωρά ακάθεκτη, στην αρπαγή της περιουσίας των λαϊκών οικογενειών.

Αποδεικνύεται ότι η δήθεν «καθαρή έξοδος» είναι στρωμένη με νέα μέτρα φτωχοποίησης. Η κυβέρνηση, έχει χάσει το λογαριασμό με το πόσα αντιλαϊκά μέτρα έχει ψηφίσει και υλοποιεί. Στο στόχο της αυτό έχει την αμέριστη συνδρομή των κομμάτων που ομνύουν σε αυτό το δρόμο ανάπτυξης, καθώς και του εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμού.

Καλούμε τα σωματεία του δημοσίου να οργανώσουν την απάντηση στη βάρβαρη πολιτική που θυσιάζει τα δικαιώματά μας για τα κέρδη του κεφαλαίου. Στο προσκήνιο να έρθουν οι σύγχρονες ανάγκες μας και το αίτημα για κάλυψή τους.

Διεκδικούμε:

  • Αυξήσεις στους μισθούς, στις συντάξεις, στις κοινωνικές παροχές.
  • Κατάργηση όλων των αντεργατικών αντιλαϊκών νόμων και των 3 μνημονίων.
  • Επαναφορά, υποχρεωτικότητα των ΣΣΕ! Κανένας εργαζόμενος κάτω από τα 751 ευρώ.
  • Νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης αργίας.
  • Κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας.
  • Κάτω οι φόροι – να πληρώσει το μεγάλο κεφάλαιο. Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, των χαρατσιών, της φοροληστείας.
  • Κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου.
  • Να γίνουν προσλήψεις στα δημόσια Νοσοκομεία, στα σχολεία, μόνιμων πλήρους απασχόλησης εκπαιδευτικών και υγειονομικών όλων των ειδικοτήτων

Την Τετάρτη 13 Ιουνίουκαι ώρα 1.30 μμ συμμετέχουμε στην κινητοποίηση για την αποτροπή του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού, με συγκέντρωση έξω από το Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου.

Την Πέμπτη 14 Ιούνηδίνουμε το «παρών» στην πανελλαδική στάση εργασίαςστο δημόσιο από τις 12 μέχρι τη λήξη του ωραρίουκαι στην πικετοφορίαπου οργανώνει το Εργατικό Κέντρο στις 8 μμ, στο Αργοστόλι.

Αργοστόλι 12/06/2018

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας
Διονύσης Γεωργόπουλος Σοφία Μισαηλίδου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia