Η επόμενη αγωνιστική είναι το Σάββατο, 09/11/2013 στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό
O NOA για την πρεμιέρα με τον Νηρέα Λαμίας
Αθλητισμός
05/11/2013 | 14:40

Η ομάδα Υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου  όπως γνωρίζετε, το Σάββατο 02/11/2013 , άρχισε τα παιχνίδια της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 με αντίπαλο το Νηρέα Λαμίας για το Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Δυστυχώς το παιχνίδι έληξε υπέρ της Λαμίας με σκόρ 7-9, την οποία Λαμία συγχαίρουμε για τη νίκη της και για το καλό ξεκίνημα στην Α1.  Ελπίζουμε να της φέρουμε γούρι για το μέλλον.  Ένα σκόρ, το οποίο για μας ήταν αναμενόμενο για παρά πολλούς σοβαρούς λόγους.  Ένας εξ’ αυτών είναι ότι η ομάδα που είδατε είχε μόλις ενάμιση μήνα προετοιμασία  , ενώ η Λαμία από το Μαϊο μέχρι το Σάββατο ήταν μες στο νερό.

Η ομάδα μας είναι τελείως ανανεωμένη, εκτός των Κατσιγιάννη, Ντότσικα, Δουδέση και Μπουρνάζο ο οποίος απουσίαζε.   Η ανανέωση των αθλητών και η μη ύπάρξη των παλαιών αθλητών, δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του Ομίλου μας.  Κανένας εξ’ αυτών των παλιαών και άριστων αθλητών δεν ήρθε σε επαφή μαζί μας νωρίτερα της περιόδου των μεταγραφών  (Ιούνιο), αλλά στο τέλος του Αυγούστου μάθαμε ότι είχαν κλείσει συμφωνίες με άλλους συλλόγους, οπότε και υπέβαλαν αίτηση μεταγραφής.   Ίσως πίστεψαν ότι αδιαφορήσαμε  γι’ αυτούς.  Όμως ήταν δική τους απόφαση.

Η νέα ομάδα παρ’ όλα αυτά παρουσίασε ένα ωραίο σχήμα και θα μπορούσαμε να ήταν ισόπαλο το αποτέλεσμα.

Ελπίζουμε στις επόμενες αγωνιστικές να αποκτήσουν την τριβή και τη χημεία μεταξύ τους και να παρουσιάσουν διαφορετική εικόνα και είμαστε βέβαιοι γι’ αυτό, διότι ο προπονητής της ομάδας κ. Ανδρεάκος απεδείχθει ικανός και στο τέλος θα αποδειχθούμε αντάξιοι της κατηγορίας που ανήκουμε.  Χάριν των ενεργειών του κ. Ανδρεάκου  με άμεση συνεργασία του Προέδρου κ. Λ. Νιφοράτου  και αντιπροέδρου κ. Ν. Ανουσάκη , κατορθώσαμε να παρουσιάσουμε την σημερινή μας ομάδα , ο οποίος μας δήλωσε ότι “η ομάδα μου είναι ο Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ”.

Είμαστε ευτυχείς που καταφέραμε και κρατήσαμε την ομάδα μας στην Α1, κρατήσαμε την τιμή και το όνομα της Κεφαλλονιάς μας, παρ’ όλες τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε.

Κανουμε γνωστό στους φίλους μας ότι για οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά την ομάδα μας μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. – fax  2671022874 του Ομίλου μας καθώς και στο  e-mail : noarg@otenet.gr

Ευχαριστούμε , όλους τους χορηγούς  οι οποίοι στις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες βοήθησαν οικονομικά, ευχαριστούμε την Κοινοφελή Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς και τον Πρόεδρο κ. Κωσταντάκη Άγ. που διατηρηρεί το κολυμβητήριο σε λειτουργία με όλα τα απαραίτητα έγγραφα καταλληλότητας, κάτι που στην υπόλοιπη Ελλάδα ελάχιστα κολυμβητήρια και αθλητικοί χώροι κατέχουν, αλλά και τους εργαζόμενους.  Ευχαριστούμε την Εταιρεία KEFALLONIAN LINES και τον κ. Λυκούδη Διον. που διέθεσε  τα εισιτήρια μετακίνησης της ομάδας μας και νοιώθει μαζί μας υπέρηφανος που είμαστε στην Α1.  Ευχαριστούμε το Δήμαρχο,    που στο ξεκίνημά μας έπαιξε σημαντικό ενεργητικό ρόλο. Ευχαριστούμε τους Εθελοντές Σαμαρείτες  για την προσφορά τους και τους Θεατές οι οποίοι με την έναρξη  έδωσαν δυναμικό παρόν και καλούμε με την ευκαιρία και τον υπόλοιπο κόσμο να είναι κοντά μας.

Θα ήταν παράλειψη μας , να μην ευχαριστήσουμε για τη συμβολή τους και το έργο που προσέφεραν στην ομάδα υδατοσφαίρισης του Ομίλου , τον κ. Κοσμάτο Μάκη, κ. Πανταζάτο Άγγελο και κ. Τραυλό Ανδρέα, οι οποίοι αποτελούσαν την Επιτροπή Υδατοσφαίρισης και η οποία έχει πάψει πλέον να λειτουργεί στον Όμιλο μας.

Η επόμενη αγωνιστική είναι το Σάββατο,  09/11/2013 στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό Α.Ο. στις 17:00μ.μ..

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Ν.Ο.Α.

noa_lamia43

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer