Νίκος Ανουσακης: Προκηρύξτε τώρα κ. δήμαρχε σε δημοπρασία τη θέση «Σκαλάκια» του Μακρύ Γιαλού -Γιατί να χάνει 100 χιλ. ευρώ έσοδα ο Δήμος;
Αυτοδιοίκηση
01/06/2023 | 21:30

Κύριε Δήμαρχε Αργοστολίου αδυνατούμε να αντιληφθούμε τους λόγους και τα κίνητρα για τα οποία όλως παραδόξως και καταχρηστικώς δεν συμπεριλάβατε στις υπό δημοπρασία θέσεις παραλιών την θέση “Σκαλάκια” του Μακρύ Γυαλού (καντίνα και ξαπλώστρες) δεδομένου ότι αυτή απέφερε στον Δήμο περίπου εκατό χιλιάδες Ευρώ ετησίως δηλαδή όσα πάνω- κάτω αποφέρουν όλες οι υπόλοιπες θέσεις των παραλιών που δημοπρατούνται στο Δήμο μας!

Η ανωτέρω στάση σας είναι αδιανόητη και φυσικά δεν χρειάζεται να σας αναλύσουμε τις πολιτικές , ηθικές και νομικές ευθύνες σας αν συνεχισθεί η αυθαίρετη αυτή επιλογή σας.

Μετά λοιπόν τον Πλατύ Γυαλό που φέτος θα μείνει κλειστός λόγω της αδράνειάς σας, τώρα κινδυνεύει και ο Μακρύς Γυαλός να μείνει αναξιοποίητος στην εμβληματική θέση κάτω από τα περίφημες σκάλες του αμαυρώνοντας την εικόνα του νησιού μας.” Κάτι σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας” στο οποίο, να μην ξεχάσουμε να σημειώσουμε, πως φθάσαμε στον Ιούνιο, οι τουρίστες έρχονται μαζικά , και ο Δήμος Αργοστολίου ακόμα δεν έχει δημοπρατήσει ουδεμία παραλία κι αυτό αναμένεται στα μέσα του μηνός , δηλαδή οι πλειοδότες θα εγκατασταθούν τον Ιούλιο μήνα!!!

Ανικανότητα, αδιαφορία, δόλος; Ό,τι και να ισχύει, μην καταστρέφετε άλλο το Δήμο μας μέχρι να αποχωρήσετε σε λίγους μήνες.

 

 

Νίκος Ανουσάκης – Υποψήφιος Δήμαρχος – επικεφαλής της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον”

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer