Νίκος Ανουσάκης: «Καμία εμπλοκή με τις βουλευτικές εκλογές -Κάθε στέλεχος μας θα υποστηρίξει ο,τι το ίδιο κρίνει βάσει της ιδεολογίας του» [ηχητικό]
Αυτοδιοίκηση
10/04/2023 | 07:49

Ξεκάθαρος ήταν ο επικεφαλής της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον” Νίκος Ανουσάκης σε σχέση με τις βουλευτικές εκλογές αφού για μια ακόμη φορά αποσαφήνισε πως η παράταξη του αποτελείται από πολιτικά στελέχη που ανήκουν σε όλα τα κόμματα και τις ιδεολογίες οπότε δεν πρόκειται να αναμειχθούν ως ενιαίο σύνολο στις βουλευτικές εκλογές αλλά το κάθε μέλος θα κάνει αυτό που του υπαγορεύει η πολιτική του φιλοσοφία.

Ειδικότερα ο Νίκος Ανουσάκη σε ραδιοφωνική συνέντευξη του στην εκπομπή των Ανδρέα Αρβανιτακη και Ευαγγελιας Σαμολη στον “ΙΟΝΙΑΝ GALAXY” επανελαβε πως η παράταξη του αποτελείται από πολιτικά πρόσωπα όλων των “χρωμάτων” οπότε θα ήταν προσβολή γι” αυτούς που τον εμπιστεύτηκαν να αναμειχθεί προσωπικά στις βουλευτικές εκλογές κι ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους όλων των κομμάτων.

Επισης ο Νίκος Ανουσάκης επιτέθηκε στην παρούσα δημοτική αρχή Μιχαλατου λέγοντας πως η θητεια της ουσιαστικά εληξε (τον Αύγουστο κατατίθενται οι συνδυασμοί για τις δημοτικές εκλογές) κι όμως το μόνο που αφήνει πίσω της η πολιτική ομάδα του Μιχαλατου είναι λίγη πίσσα στο Αργοστόλι και σε ελάχιστα χωριά και ένα “Μουσείο Σκλάβου στα χαρτιά “. Δήλωσε αισιόδοξος ότι στον δεύτερο γύρο των εκλογών η παράταξη του θα κερδισει ευκολα την ομάδα Μιχαλατου αφού ,όπως είπε , ο Θεόφιλος Μιχαλατος δεν έχει αντιληφθεί το μέγεθος της δυσαρέσκειας εις βάρος του από ανθρώπους όλων των κοινωνικών ομάδων που ζητάνε ισονομία κι ισοπολιτεία κι όχι ένα ιδιότυπο “κύκλωμα διοίκησης”.

Τέλος όσο αφορά τον κύριο Παρίση, που ισχυρίζεται πως κατεβάσει κι αυτός συνδυασμό ,ο κύριος Ανουσάκης δήλωσε πως ήταν “συμπαθητικη η μαζωξη- πολιτικό μνημόσυνο που έκανε ο κύριος Παρίσης αλλά έλειπαν όλοι οι πρωτοκλασάτοι π.χ. Βαγγέλης Κεκατος, Διονύσης Λυκούδης, Διονύσης Κοκοσης και οι πιο πολλοί από τους παριστάμενους δεν ήταν καν δημότες Αργοστολίου αλλά Ερυσου και Πυλαρου”.

Παράλληλα σημείωσε πως θεωρεί τον κύριο Παρίση αχάριστο αφού αντί να αποχωρήσει με αξιοπρέπεια, όπως ήταν το ευνόητο, στρέφεται κατά των επί χρόνια πολιτικών συνεργατών που που απλά κάνουν το αυτονόητο.

Ας ακούσουμε το ηχητικό από την εκπομπή στον Ionian Galaxy

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer