Νίκος Ανουσάκης: «Απόλυτη δικαίωση της παράταξής μας, εκδίδονται κανονικά οι προεγκρίσεις αδειών δόμησης εκτός σχεδίου, ζητάμε δημόσια δήλωση από τον Μιχαλάτο για το τέλος της φημολογίας»
Αυτοδιοίκηση
23/03/2023 | 13:40

Απόλυτη δικαίωση της παράταξής μας που από την πρώτη στιγμή ζήτησε να δοθεί τέλος στην παραφιλολογία πως τάχα δεν εκδίδονται άδειες στην εκτός σχεδίου περιοχή σε ακίνητα που έχουν πρόσωπο σε αγροτικό δρόμο μη κυρωμένο λόγω της απόφασης 176/2023του ΣτΕ για περίπτωση στην Πάτμο”.

Στις 14/3/2023 εκδόθηκε από την ΥΔΟΜ (Πολεοδομία) Αργοστολίου η επισυναπτόμενη προέγκριση άδειας δόμησης για ακίνητο στα Σπαρτιά με πρόσωπο σε αγροτικό δρόμο μη κυρωμένο (διαχειριστής της αίτησης το τεχνικό γραφείο του κυρίου Σταύρου Τραυλού). Κατόπιν των παραπάνω γίνεται σαφές και αυταπόδεικτο ότι πλέον ουδέν γραφειοκρατικό ή νομικό πρόβλημα υφίσταται γι΄ αυτές τις περιπτώσεις και ορθά εξεδόθη η σχετική προέγκριση όπως άλλωστε συμβαίνει και στις υπόλοιπες ΥΔΟΜ (Πολεοδομίες ) της Περιφέρειάς μας (Ζακύνθού, Λευκάδας, Κέρκυρας).

 

Επομένως ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θ. Μιχαλάτος υποχρεούται άμεσα να συμμορφωθεί με αυτό που του ζητήσαμε στην αρχική μας παρέμβαση επί του θέματος και να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση ως πολιτικός προϊστάμενος της ΥΔΟΜ (Πολεοδομίας) Αργοστολίου με την οποία να δίδεται τέλος στην όλη φημολογία που έχει “μπλοκάρει” την ανάπτυξη των νησιών μας.

 

Για την παράταξη «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον»
Ο επικεφαλής, Νίκος Ανουσάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer