Νικόλας Φαραντούρης: ΤΡΕΧΕΙ με χίλια! Οταν ΟΛΟΙ οι άλλοι πάνε ασθμαίνοντας…
Νίκος Παπαδάτος
22/10/2022 | 14:22

Γράφει ο Νίκος Παπαδάτος
συνταξιούχος τραπεζικός –
Οικονομολόγος

 

 

 

Τι σας έγραφα τις προάλλες; Σας έγραφα ότι «ο Νικόλας ο Φαραντούρης είναι δύναμις»! (βλ. σχετικό άρθρο μου)
Αυτό επιβεβαιώθηκε περίτρανα στην πρόσφατη εκδήλωση για το βιβλίο του «Η ενεργειακή κρίση στην Ελλάδα» που παρουσίασε ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο κατάμεστο από κόσμο roof garden Olympias στην Αθήνα, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Εκτενή ρεπορτάζ από την παραπάνω εκδήλωση έκαναν ΟΛΑ τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια των Αθηνών!

Ο Φαραντούρης, λοιπόν, είναι η ανανεωτική δύναμη που χρειάζεται όσο τίποτε άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ, τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και ευρύτερα!
Και ΝΑΙ, ο συμπατριώτης μας Νικόλας Φαραντούρης τρέχει με χίλια όταν ΟΛΟΙ οι άλλοι πολιτικοί του αντίπαλοι πάνε ασθμαίνοντας!

Τσίπρας και Φαραντούρης – όπως δείχνουν τα πράγματα – είναι το ακτύπητο δίδυμο στο χώρο της παραδοσιακής δημοκρατικής παράταξης, η οποία για να επανέλθει στην εξουσία χρειάζεται εκ βάθρων ανανέωση και σε Ιδέες και Προγράμματα αλλά και σε πολιτικό προσωπικό.
Οπως άλλωστε έλεγε και ο Λένιν «Δεν φτιάχνεις το καινούργιο σπίτι με τα παλιά τούβλα»!

Αυτά!

ΥΓ: ο Νικόλας Φαραντούρης εκτός των άλλων προσόντων έχει αυτό το «απροσδιόριστο κάτι» που τον κάνει να ξεχωρίζει! Είναι δηλαδή ηγετική φυσιογνωμία! Γι’ αυτό και προβλέπω ότι η πορεία του στο χώρο της πολιτικής θα είναι αλματωδώς ανοδική! Και εξ αυτού πολλά θετικά έχουν να προκύψουν για τη χώρα και ειδικότερα για την Κεφαλονιά και για το Θιάκι, που εκ των πραγμάτων στοχεύουν σε ένα νέο αναπτυξιακό άλμα! Και δη σε ένα πολύπλοκο και ταραγμένο διεθνές περιβάλλον…

 

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer