Πρωϊνός καφές
Νίκο Ανουσάκη κάτι ξεχνάς…
Νίκος Παπαδάτος
29/11/2021 | 08:08

Γράφει ο Νίκος Παπαδάτος
συνταξιούχος τραπεζικός –
Οικονομολόγος

 

 

 

Νίκο Ανουσάκη κάτι ξεχνάς…
Ξεχνάς το έργο – Top του Παρίση, το νέο υπερσύγχρονο Γηροκομείο Αργοστολίου!

Ο υποψήφιος για δήμαρχος Αργοστολίου, γνωστός δικηγόρος Νικόλαος Ανουσάκης , σε πρόσφατη γραπτή δριμεία επίθεση – κριτική στο νυν δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο, αναφέρθηκε εν τάχει και στα «Έργα Παρίση» ( νέα Πλατεία Αργοστολίου, Οδός Ριζοσπαστών, εργοστάσιο αφαλάτωσης κλπ. κ.λπ.).
Ξέχασε όμως το καλύτερο! Το πιο σημαντικό έργο: ΤΟ ΝΕΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, το οποίο τώρα «κουμαντάρει» – αφού το βρήκε έτοιμο – ο Θεόφιλος μαζί με τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ!(;)
Το νέο σύγχρονο Γηροκομείο Αργοστολίου φιλοξενεί σήμερα τα περήφανα γηρατειά της Κεφαλονιάς και είναι πρώτα και πάνω απ’ όλα ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα μου!


Είναι το έργο TOP του Αλέξανδρου Παρίση!
Οθεν: Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, Νικόλαε!..

ΥΓ: Το παλιό γηροκομείο Αργοστολίου ήταν μία …«τρώγλη». Και όταν πήγα εκεί, για μία επίσκεψη, σάστισα κυριολεκτικά με όσα είδαν τα μάτια μου… Ενώ τώρα το Αργοστόλι έχει το πιο σύγχρονο περιφερειακό Γηροκομείο! Αυτό δεν πρέπει ΠΟΤΕ να το ξεχνάμε οι Κεφαλλονίτες, του όποιου πολιτικού «χρώματος» και «φάσματος»!

ΥΓ: Ο Θεόφιλος ως εντελώς απολιτίκ δήμαρχος, νόμιζε ότι επειδή η αντιπολίτευση στο Δήμο του έδωσε μία εύλογη «πίστωση χρόνου», νόμιζε, λοιπόν, πως θα είναι στο απυρόβλητο εις το …διηνεκές! Ότι «θα δένει και θα λύνει» στο δήμο Αργοστολίου (και στο Λιμενικό Ταμείο) κατά το δοκούν! Γι’ αυτό τώρα που δέχεται κατά ριπάς τα βέλη της αντιπολίτευσης, χάνει τη ψυχραιμία του και αντιδρά σπασμωδικά. Όμως όπως έλεγε και ο Αντώνης Τρίτσης «Όταν δεν αντέχεις τη ζέστη μη μπαίνεις στη κουζίνα»!

 

Αυτά! Ώρα για καφέ!
Γειά σας….

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia