Νέο Ηράκλειο: Νέες αποκαλύψεις στο φως -Τα δύο αδέλφια είχαν αφήσει σημειώματα
Κοινωνία
07/12/2021 | 18:09

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία με τα δύο νεκρά αδέλφια, στο Νέο Ηράκλειο. Οι αποκαλύψεις για τις συνθήκες θανάτου του 34χρονου και της 29χρονης, προκαλούν σοκ στην κοινή γνώμη αλλά και στους έμπειρους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την οικογενειακή τραγωδία με τα δύο νεκρά αδέλφια, στο Νέο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης, εντόπισαν δύο διαφορετικά σημειώματα, που φέρονται να έγραψαν ο 34χρονος και η 29χρονη. Και οι δύο έγραφαν στα σημειώματά τους την απόφασή τους να αυτοκτονήσουν.

Αυτή η εξέλιξη έρχεται να επιβεβαιώσει τις αρχικές εκτιμήσεις που είχαν κάνει οι αστυνομικοί, ότι τα δύο αδέλφια είχαν συναποφασίσει να βάλουν τέλος στη ζωή τους.

Ο γραφικός χαρακτήρας στα σημειώματα ταιριάζει σε έναν από τους νεκρούς, ωστόσο γραφολόγος θα αναλάβει να ερευνήσει εάν τα σημειώματα τελικά γράφτηκαν από ένα από τ’ αδέρφια ή από κάποιο άλλο άτομο.

Νωρίτερα oι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν ότι ο αδελφός ήταν εκείνος που πυροβόλησε πρώτα την 29χρονη και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Ωστόσο, τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή, ο οποίος έσπευσε στο σημείο της τραγωδίας, φαίνεται να ανατρέπουν αυτό το σενάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 34χρονος φέρει τραύμα στο μέτωπο, ενώ η αδελφή του στον κρόταφο. Επιπλέον, η καραμπίνα εντοπίστηκε δίπλα στην 30χρονη. Αυτά τα στοιχεία από τις έως τώρα έρευνες, οδηγούν σε μία νέα εκτίμηση, ότι πιθανόν η 30χρονη ήταν εκείνη που πυροβόλησε και σκότωσε τον αδελφό της και στη συνέχεια έβαλε την καραμπίνα στον κρόταφό της και αυτοκτόνησε.

Η οικογενειακή τραγωδία

Τραγική φιγούρα είναι ο αδελφός του 34χρονου και της 29χρονης, ο οποίος άκουσε τους πυροβολισμούς και ενημέρωσε την Αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, πως η μητέρα τους είχε πεθάνει από καρκίνο, γεγονός που είχε γονατίσειτα δύο αδέλφια, τα οποία αδυνατούσαν να διαχειριστούν αυτή την απώλεια. Ο 34χρονος και η 29χρονη φέρεται να υπέφεραν από κατάθλιψη, έπειτα από τον θάνατο της μητέρας τους.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τα δύο αδέλφια συναποφάσισαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους και σχεδίασαν τον τρόπο. Γι’ αυτό και ανέβηκαν στο δώμα, που βρίσκεται στην ταράτσα της πολυκατοικίας τους, και κλειδώθηκαν μέσα, κρατώντας την καραμπίνα. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το σενάριο να μετέφερε ο ένας τον άλλον με την βία στο δώμα, είναι το λιγότερο πιθανόν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ