Με την αεροπορική εταιρεία Ryanair
Νέες πτήσεις από το εξωτερικό το 2019 για τα Ιόνια Νησιά
Τουρισμός
24/12/2018 | 12:07

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με την αεροπορική εταιρεία ‘Ryanair’, ανακοινώθηκαν νέες πτήσεις προς τα νησιά μας.

Συγκεκριμένα, προστέθηκε άλλη μια πτήση στη γραμμή Εδιμβούργο – Κέρκυρα, οπότε γίνονται δύο πτήσεις ανά εβδομάδα σε σχέση  με το 2018, που ήταν μία, καθώς και στη γραμμή Μπέργκαμο – Κεφαλονιά και έτσι γίνονται τρεις πτήσεις ανά εβδομάδα, αντί για δύο.

Σημαντικό γεγονός είναι το ότι η ‘Ryanair’, επανέρχεται στην Ζάκυνθο με μία πτήση την εβδομάδα στην γραμμή Μπέργκαμο – Ζάκυνθος.

Για τις παραπάνω πτήσεις, τέθηκαν οι βάσεις κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην διάρκεια της έκθεσης WTM του Λονδίνου, μεταξύ του Δ/ντή Πωλήσεων και Marketing Ανατολικής Μεσογείου της Ryanair κ. Νικόλαου Λάρδη και του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρου Γαλιατσάτου.

Βέβαια με την ‘Ryanair’, θα πραγματοποιηθούν και άλλες πτήσεις προς την Ζάκυνθο, αλλά θα είναι ναυλωμένες (και όχι Low Cost) από Tour Operator, από την Πολωνία (Βαρσοβία, Κατοβίτσε, Πόζναν και Γκντανσκ).

Εξάλλου, έχουν πρόσφατα ανακοινωθεί από την αεροπορική εταιρεία “BLUE PANORAMA” νέες πτήσεις στις γραμμές Μαλπένσα (Μιλάνο) – Ζάκυνθος και Μπέργκαμο – Κεφαλονιά.

Επίσης η αεροπορική εταιρεία “VOLOTEA” , ανακοίνωσε τις πτήσεις Γένοβα – Ζάκυνθος και Γένοβα – Κέρκυρα, ενώ πρόκειται να ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες νέας πτήσης της “IBERIA EXPRESS” για Κέρκυρα.

Τόσον οι παραπάνω νέες πτήσεις, όσο και άλλες που έχουν ανακοινωθεί σε προγενέστερο χρόνο για την επόμενη τουριστική περίοδο, επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα των δράσεων της Π.Ι.Ν, αλλά πρωτίστως προεξοφλούν ένα ακόμα καλλίτερο 2019, στο τουριστικό και οικονομικό γίγνεσθαι των Ιονίων Νήσων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ