Νέα Υόρκη: Το θερμό καλωσόρισμα του Βασίλη Κοκκόση στον Κυριάκο Μητσοτάκη –Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες [εικόνες]
 Ομογένεια
23/09/2022 | 11:53

Τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχτηκε στη Νέα Υόρκη ο συμπατριώτης μας επιχειρηματίας και Πρόεδρος του Ομογενειακού Συλλόγου «Αίνος», Βασίλης Κοκκόσης.


Ο κ. Κοκκόσης ήταν ένας από τους περίπου τριακόσους εκπροσώπους των ομογενειακών οργανώσεων και σημαντικών προσωπικοτήτων από όλη την επικράτεια των ΗΠΑ που παρέστησαν σε γεύμα προς τιμή του πρωθυπουργού, το μεσημέρι της Τετάρτης, 21 Σεπτεμβρίου 2022, στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης.

Χαμογελαστοί Κυριάκος Μητσοτάκης και Βασίλης Κοκκόσης

Ο κ. Κοκκόσης, εκ μέρους των Κεφαλληνιακών Σωματείων της Αμερικής, υποδέχτηκε με θέρμη τον Πρωθυπουργό και στην ολιγόλεπτη συνομιλία τους τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ομογενειακά σωματεία καθώς και τρόπους επίλυσης τους. Επίσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Αίνος» υπενθύμισε στον Πρωθυπουργό τη μεγάλη παροικία των Κεφαλλήνων στις ΗΠΑ καθώς και τη λαμπρή σταδιοδρομία των νεότερων γενιών που σιγά σιγά παίρνουν τη σκυτάλη της δημιουργίας από τους μεγαλύτερους. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χάρηκε ιδιαιτέρα που συνάντησε ξανά τον κ. Κοκκόση, ένα φίλο από τα παλιά, ενώ στη κουβέντα δεν άργησε να έρθει και το πρόσφατο ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Κεφαλονιά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κ. Βασίλης Κοκκόσης είναι στενός φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη. Από τότε που επισκεπτόταν την Αμερική ο Κωσταντίνος και η Μαρίκα Μητσοτάκη. Επίσης δεν πρέπει να παραλείψουμε την στενή σχέση και φιλία που έχει και με την Ντόρα Μπακογιάννη.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer