Νέα “πυρά” Μοσχονά μετά την επίσκεψη Μητσοτάκη -Γιατί τα βάζει με τον βουλευτή Καππάτο
Πολιτική
04/08/2022 | 11:46

Ο Βουλευτής κύριος Καππάτος όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει τον μοιραίο άνθρωπο για την Νέα Δημοκρατία στα νησιά μας. Ο ίδιος φαίνεται πως δεν αντιλαμβάνεται ότι εξελέγη το 2019 από συγκυρία κι ότι δεν έχει ανθρώπους δίπλα του.

Δεν έχει ούτε εμπειρία στην οργάνωση εκλογών ούτε εκλογικό μηχανισμό, αλλά ενεργεί απλά αναμένοντας μία επανάληψη του “θαύματος” των προηγούμενων εκλογών.

Όμως άλλο το πολιτικό κλίμα και η κατάσταση τότε κι άλλη τώρα. Όποιος παρατήρησε την περιοδεία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που οργανώθηκε από τον κύριο Καππάτο διαπίστωσε πως πέρα από την προχειρότητα (π.χ. ο πρωθυπουργός δεν πήγε στα γραφεία της ΝΟΔΕ αλλά σε… καφετέριες κι έτσι απαξιώθηκε η ίδια η οργάνωση του κόμματος), τα σημαντικότερα σε εκλογική επιρροή στελέχη απουσίαζαν.

Φυσικά για να το καταλάβει κανείς αυτό πρέπει να έχει γνώση της πολιτικής ανθρωπογεωγραφίας των νησιών μας, αλλά κάποιοι μάλλον δεν έχουν αντιληφθεί την κινούμενη άμμο στην οποία κινούνται. Το βασικότερο όμως ατόπημα στο οποίο ο κύριος Καππάτος παρέσυρε τον πρωθυπουργό ήταν η περιφρόνηση των περιοχών και των Δήμων του Ληξουρίου και της Σάμης.

Η μη έλευση του πρωθυπουργού σε Ληξούρι και Σάμη είναι στρατηγικό εκλογικό σφάλμα κι απορώ πως και γιατί αποφασίσθηκε κάτι τέτοιο. Λυπάμαι γιατί έχω δώσει μάχες για την Νέα Δημοκρατία και ο σημερινός βουλευτής την οδηγεί στον όλεθρο.

Αλέξης Μοσχονάς
Στέλεχος Νέας Δημοκρατίας Κεφαλονιάς
Δημοτικός Σύμβουλος Ληξουρίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer