Αλλάζει ριζικά το ψηφοδέλτιο Παρίση
Νέα μεταγραφική “βόμβα” Παρίση -Υποψήφιος με τον συνδυασμό του ο Μάκης Παπαναστασάτος
13/03/2019 | 11:00

Σε εκτεταμένη ανανέωση του ψηφοδελτίου του συνεχίζει να προχωράει ο Αλέξανδρος Παρίσης όπως φαίνεται από τις ανακοινώσεις των νέων υποψηφίων του.

Στόχος του Δημάρχου είναι η ανανέωση του ψηφοδελτίου να ξεπεράσει το 50%, δίνοντας χώρο σε νέα πρόσωπα με όρεξη και αγάπη για τον τόπο μας, τα οποία προέρχονται και από διάφορους πολιτικούς χώρους.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στο πλευρό Παρίση ο αγαπητός στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας Μάκης Παπαναστασάτος ή Μάκης Παπάς όπως είναι γνωστός στο νησί μας.

Ο Μάκης Παπαναστασάτος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Σε λιγότερο από 3 μήνες θα κληθούμε να επιλέξουμε το Δήμαρχο που θα οδηγήσει τον τόπο μας στην επόμενη ημέρα και σε ένα καλύτερο αύριο. Αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας και να ζητήσω τη στήριξη και την αγάπη σας σε αυτές τις εκλογές, καθώς πήρα την απόφαση να κατέλθω υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Αλέξανδρο Παρίση.

Ο λόγος; Απλός.

Τα τελευταία 5 χρόνια, όπως όλοι οι πολίτες, έτσι και εγώ είδαμε την πρωτεύουσα μας να αλλάζει ριζικά και να μεταμορφώνεται σε μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη και αυτό είναι κάτι που το βλέπει και ο πλέον δύσπιστος. Ταυτόχρονα παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες ο  Αλέξανδρος Παρίσης βελτίωσε αισθητά το νησί μας στο σύνολό του οδηγώντας το σε ένα καλύτερο αύριο.

Σε αυτόν τον όμορφο αγώνα με πολύ όρεξη και αγάπη για τον τόπο μου, είμαι αποφασισμένος να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις. Σε αυτόν το τόπο μεγαλώσαμε, σε αυτό τον τόπο ζούμε και για αυτό τον τόπο είμαι πρόθυμος να προσφέρω και να αγωνιστώ.

Ο Αλέξανδρος Παρίσης απέδειξε ότι ακόμη και σε δύσκολα χρόνια κρατάει το λόγο του, είναι έντιμος, είναι μαχητής και για αυτό είμαι περήφανος που είμαι υποψήφιος μαζί του.

Με εκτίμηση
Γεράσιμος Παπαναστασάτος