Νέα επίθεση Παπαναστασάτου στον Μιχαλατο για τους κοινόχρηστους χώρους της πλατείας
Πολιτική
28/09/2021 | 10:32

Προφανώς ο  κ Δήμαρχος  Αργοστολίου και γνωστός ολιγάρχης  του νησιού μας  θεωρεί ότι η πλατεία Βαλλιάνου είναι ένα από τα ακίνητα του ή  ίσως προαύλιος  χώρος των επιχειρήσεων του ιδίου και  των συνεργατών του. Πριν λίγες μέρες έθεσα δημόσια το ερώτημα πότε ο Πρόεδρος του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ  και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Σταύρος Σπαθής  θα ξεκουμπιστεί επιτέλους από τους κοινόχρηστους χώρους της πλατείας Βαλλιάνου και ιδίως πότε θα αποκαταστήσει το κυκλικό παρτέρι   του Δήμου το οποίο έχει μετατρέψει σε ένα “υπέροχο υπαίθριο  ξύλινο  σαλονάκι”  για τους πελάτες του . Έκτοτε από τη πλευρά του Δήμου Αργοστολίου επικράτησε η απόλυτη  σιωπή, το δε  “υπαίθριο σαλονάκι”  λειτουργεί παρέχοντας υψηλής ποιότητος υπηρεσίες  στην εκλεκτή πελατεία της φερόμενης  επιχείρησης  του κ Σπαθή , όσο δε αφορά τον Νόμο  , τους δημότες και την  Δημόσιο χαρακτήρα  των κοινόχρηστων χώρων  “ας  πάει και το παλιάμπελο”.

Κ Δήμαρχε Αργοστολίου η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός αλλά πολλές φορές είναι ενοχή , συνενοχή    , πρόκληση προς το κοινό  αίσθημα απίστευτη θρασύτητα και περιφρόνηση    προς τους Δημότες    .Σας ξεκαθάρισα στην προηγούμενη   επιστολή μου   ότι δεν επιθυμώ να εμπλακώ σε καταγγελίες  , πλην όμως   σας καλώ   να ΄΄ τραβήξετε άμεσα το αυτί ΄΄ του στενού  σας  συνεργάτη και όλοι μαζί   να καταλάβετε ότι η πλατεία Βαλλιάνου είναι σύμβολο του Αργοστολιού και της Κεφαλονιάς    και με την απαράδεκτη στάση σας προσβάλετε ακόμα  και τους Δημότες  που σας στηρίζων πολιτικά   .Αλήθεια εάν δείχνετε τέτοια περιφρόνηση στους νόμους  μέσα στην πλατεία Βαλλιάνου  ειλικρινά διερωτώμαι τι κάνετε σε  άλλους τομείς του Δήμου  που τα πράγματα δεν είναι σε δημόσια θέα !!!!!!

ΥΓ:

Επί τη ευκαιρία  τα μπάζα από το Λιμάνι του Αργοστολίου θα τα μαζέψετε ποτέ ??   Εάν δεν σκέπτεστε  τους Δημότες που σας ψήφισαν και την εικόνα της Κεφαλονιάς , σκεφτείτε τουλάχιστον τις ιστοσελίδες σας που έγιναν ρεζίλι γιατί τζάμπα   πανηγύριζαν  πως  ..  “Σε συνεργασία  με τον Βουλευτή Καππάτο  τα μπάζα θα απομακρυνθούν  εντός καλοκαιριού ..”. Ποιού έτους άραγε?? . 

Γ Παπαναστασάτος Δικηγόρος , μέλος της παράταξης

“Δήμος Αργοστολίου Παρόν και Μέλλον”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ