Χυδαία επίθεση
Nέα Δημοκρατία: «Να πάρει θέση ο κ. Τσίπρας για τις χυδαιότητες στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ»
Πολιτική
26/04/2020 | 15:23

Να πάρει θέση καλεί τον Αλέξη Τσίπρα η ΝΔ αναφορικά με τη χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε μέσω του Facebook το στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Γρηγόρης, τόσο κατά του Πρωθυπουργού όσο και κατά των Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκου Χαρδαλιά. Η ΝΔ ζητά από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει τον Η. Γρηγόρη, καθώς «αν δεν το κάνει σημαίνει ότι υιοθετεί τις χυδαιότητές του».

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει τα εξής:

«O υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Γρηγόρης ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας κατά του Πρωθυπουργού, μελών της κυβέρνησης και ανθρώπων που δίνουν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κορονοϊού όπως ο Σ.Τσιόδρας και ο Ν.Χαρδαλιάς.

Καλούμε τον κύριο Τσίπρα, να πάρει θέση και να τον διαγράψει από το κόμμα του. Αν δεν το κάνει, δίνει κάλυψη στις χυδαιότητές του και τις υιοθετεί. Την ώρα που η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τεράστια κρίση και η συντριπτική πλειοψηφία δίνει τη μάχη με υψηλό αίσθημα ευθύνης, κάποιοι σπέρνουν το μίσος και τον διχασμό και προσπαθούν να επαναφέρουν στην πολιτική ζωή το κλίμα της “πάνω και κάτω πλατείας”.»

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις και υβριστικούς χαρακτηρισμούς επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά, με αφορμή την κινητή συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη στους δρόμους της Αθήνας, προσπαθώντας να μειώσει την προσπάθεια που δίνεται ενάντια στην εξάπλωση του νέου κορονοϊού.

Αναλυτικά στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook ο Ηλίας Γρηγόρης έκανε τις κάτωθι υβριστικές αναρτήσεις:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer