Με εντολή Μητσοτάκη
ΝΔ: Διέγράφη ο Δ.Καρασούλας – Το σχόλιο του για τη φωτιά σε δομή στη Λέσβο
Πολιτική
08/03/2020 | 15:33

Εκτός ΝΔ θέτει το κυβερνών κόμμα τον Διαμαντή Καρασούλα, ο οποίος σχολίασε με πρωτοφανείς εκφράσεις τη φωτιά που ξέσπασε σε δομή φιλοξενίας προσφύγων το βράδυ του Σαββάτου.

«Η κυβέρνηση με μέτρο, σύνεση και αποφασιστικότητα προασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα. Δεν θα  επιτρέψουμε σε κανέναν με δηλώσεις ή πράξεις να υπονομεύσει την εθνική προσπάθεια», τόνισε, σε δήλωσή του, ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Στέργιου. «Με απόφαση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, Γιώργου Στεργίου, διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Διαμαντής Καρασούλας», ανέφερε η ανακοίνωση της οδού Πειραιώς.

Tο στέλεχος της νεολαίας της ΝΔ, σχολίασε με τον πιο χυδαίο τρόπο την τραγική είδηση για την φωτιά που ξέσπασε στη δομή φιλοξενίας προσφύγων One Happy Family του Ελβετικού Σταυρού, σε περιοχή της Λέσβου. Ο ίδιος χαρακτήρισε το γεγονός ως «one happy night» προσθέτοντας μάλιστα και μια καρδιά ώστε να «εκφράσει» σε όλους την ευχαρίστησή ότι άνθρωποι κινδύνεψαν να καούν ζωντανοί.

Κάτω από το αρχικό σχόλιο υπήρξαν έντονες αντιδράσεις πολιτών οι οποίοι τον αποδοκίμασαν λέγοντάς τους «χαίρεστε με την καταστροφή, τόσο άθλιοι γίνατε». Ο «τομεάρχης» της νεολαίας της ΝΔ όμως δεν πτοήθηκε απαντώντας χαρακτηριστικά «όχι και καταστροφή. Αυτό είναι πιο ειδυλλιακό κι από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη», κάνοντας μια τραγική παρομοίωση που ο ίδιος μάλλον τη θεώρησε αστεία…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer