Μέχρι τις 7 το απόγευμα
ΝΔ: Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές στη ΝΟΔΕ -Σήμερα λήγει η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων
Πολιτική
27/04/2018 | 10:04

Ξεκίνησε από χθες Πέμπτη 26 Απριλίου και ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή 27 του μήνα, η διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για τις εσωκομματικές εκλογές της Νομαρχιακής Οργάνωσης Κεφαλονιάς και Ιθακης της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και της εκλογής Συνέδρων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης . Η διαδικασία ολοκληρώνεται το απόγευμα στις 19:00.

Κατά τη πρώτη ημέρα κατάθεσης υποψηφιοτήτων δεν προσήλθε κανείς στη ΝΕΦΕ. Έτσι αναμένουμε σήμερα ποιοι τελικά θα καταθέσουν υποψηφιότητες για την Προεδρία της ΝΟΔΕ. Να σημειωθεί ότι με επίσημη ανακοίνωση τις προηγούμενες ημέρες  η κα Τζόγια Γρουζή εκδήλωσε ενδιαφέρον για τη θέση του Προέδρου της τοπικής οργάνωσης στο νομό μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα τελευταία 24ωρα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον των μελών του κόμματος σε Κεφαλονιά και Ιθάκη καθώς έχουν αυξηθεί σημαντικά οι εγγραφές και οι ανανεώσεις ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαΐου.

Η έκδοση και Ανανέωση της Κάρτας Μέλους γίνεται  ΜΟΝΟ μέσω Internet, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.nd.gr έως τις 4 Μαΐου 2018, με καταβολή του ποσού της συνδρομής που επιλέξατε μέσω ηλεκτρονικής συναλλαγής με τη χρεωστική/πιστωτική σας κάρτα (τηλ. Πληροφοριών 2109444222).

Όσοι έκαναν αίτηση για να παραλάβουν την κάρτα μέλους και να εξοφλήσουν την οικονομική τους συνδρομή με αντικαταβολή μέχρι και τις 10/04/2018 ΔΕΝ χρειάζεται να κάνουν ξανά εγγραφή. Θα παραλάβουν την κάρτα τους το επόμενο διάστημα και πριν από την διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia