Συνέντευξη στον Ionian Galaxy
Ναπολέων Μαραβέγιας: “Οι πολίτες να στηρίξουν ακόμα πιο μαζικά τη ΝΔ στις 25 Ιουνίου” -Η χώρα χρειάζεται σταθερή και αυτοδύναμη κυβέρνηση [ηχητικό]
Βουλευτικές Εκλογές 2023
05/06/2023 | 21:45

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απηύθυνε στους πάνω 2500 συμπολίτες μας που τον στήριξαν με την ψήφο τους, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Ναπολέων Μαραβέγιας, μιλώντας στην εκπομπή των Ανδρέα Αρβανιτάκη και Βάνιας Σαμόλη στον Ionian Galaxy, επισημαίνοντας ότι παραμένει παρών και συνεχίζει, μαζί με τους συνεργάτες και τους πολίτες, τον αγώνα για την ανάδειξη της ΝΔ σε σταθερή και αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Ο κ. Μαραβέγιας τόνισε ότι οι Έλληνες με την ψήφο τους έδειξαν ότι θέλουν μια κυβέρνηση σταθερή που θα οδηγήσει την χώρα μπροστά και η κυβέρνηση αυτή θά είναι της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ήταν ξεκάθαρος βέβαια ότι κανένας εφησυχασμός δε νοείται ενόψει της κάλπης της 25ης Ιουνίου καθότι οι κάλπες θα είναι άδειες. Ο ίδιος κατέστησε σαφές πως το γεγονός ότι δεν εξελέγη δεν σημαίνει ότι παροπλίζεται. Αντιθέτως, θα είναι παρών στην μάχη αυτή και κάλεσε τους συμπολίτες μας να προσέλθουν μαζικά εκ νέου στην κάλπη και να στηρίξουν ΝΔ, προκειμένου την επόμενη μέρα να υπάρχει μια σταθερή, αυτοδύναμη κυβέρνηση που θα οδηγήσει την χώρα μας μπροστά.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί:

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer