«Μυρίζει» εκλογές: Πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεφαλονιά τις επόμενες ημέρες
Πολιτική
11/06/2022 | 08:51

Πρωτοκλασάτα στελέχη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αναμένεται να επισκεφθούν το νησί μας το προσεχές διάστημα, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες.

Και ναι μεν ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε επίσημες ανακοινώσεις υποψηφίων για τις επερχόμενες εκλογές, όπως έχει κάνει η ΝΔ (τουλάχιστον σε άλλους νομούς εκτός Κεφαλονιά), ωστόσο η εκλογολογία καλά κρατεί με τα επιτελεία των κομμάτων να προετοιμάζονται για οποιοδήποτε ενδεχόμενο σύντομης προσφυγής στις κάλπες.

Στο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν ότι η ψαλίδα μεταξύ των δύο κομμάτων έχει κοντύνει όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις. Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εμφανίζεται διατεθειμένο να διεκδικήσει δυναμικά την μονοεδρική της Κεφαλονιάς ρίχνοντας «βαριά χαρτιά», όπως αυτό, του συμπατριώτη μας καθηγητή και συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα, Νικόλα Φαραντούρη και κινητοποιώντας προβεβλημένα στελέχη με κυβερνητική θητεία.

Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, και η άφιξη στο νησί κορυφαίων στελεχών τις επόμενες ημέρες στην κορυφή της πυραμίδας χωρίς να αποκλείεται και η επίσκεψη του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα σε συνέχεια της επίσημης περιοδείας του στο νησί μας το 2020 αλλά και της ιδιωτικής επίσκεψής του πέρυσι τον Αύγουστο.

Μπήκαμε για τα καλά σε προεκλογικούς ρυθμούς και το καλοκαίρι αναμένεται να είναι πολιτικά «καυτό».

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer