14.000 λαμπιόνια στολισαν τη πλατεία
Μπουτάρης: Γέμισε φως την όμορφη Θεσσαλονίκη -Τι μήνυμα έστειλε στον Αλέξανδρο Παρίση! [εικόνες]
Life
01/12/2017 | 20:54

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της θεσσαλονίκης  φωταγωγήθηκε με τον αγαπημένο δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μπουτάρη να ανοίγει την αυλαία της φετινής εορταστικής περιόδου! Το φυσικό έλατο 20 μέτρων που στολίζει την πλατεία Αριστοτέλους έχει 14.000 λαμπιόνια και θα  φωτίζει την πόλη μέχρι τις 7 Ιανουαρίου του 2018.

Ο δήμαρχος κατά το άναμμα του δέντρου ανέβηκε στην εξέδρα με μικρά παιδιά και τον Αγιο Βασίλη ντυμένο πειρατή. «άλλο κακό να μην μας βρει. Θα έρθουν και καλύτερα»…είπε και ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους.Οσοι βρέθηκαν στη φωταγώγηση του δέντρου είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με δύο συναυλίες με τα συγκροτήματα «Trio Musicanti» και «Onirama».

Την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην πλατεία Αριστοτέλους συμπληρώνουν σπιτάκια για τις δημιουργικές δραστηριότητες των παιδιών, ένα καρουζέλ, ένα τρενάκι, το θεματικό πάρκο «Η Εποχή των Παγετώνων», ενώ το παρών θα δίνει καθημερινά και ο Αη-Βασίλης.

Ο δήμαρχος θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης προσπάθησε  να διασκεδάσει με τις ανορθόδοξες ερωτήσεις σχετικά με το… «εμπάργκο» της πλειοψηφίας των κυβερνητικών στελεχών και την εμμονή με την γραβάτα του  και έστειλε μήνυμα στον Αλέξανδρο Παρίση ..”..θέλω να πεις έστεστον δήμαρχο της Κεφαλονιάς είπε χαριτολογώντας……ο,τι φόρεσα γραβάτα …. “

Κι αν για καποιους άλλους η αναφορά στην γραβάτα θα σήμαινε αλλαγή πολιτικής στάσης για το δήμαρχο της θεσσαλονίκης
δεν μένει να αποδειχθεί αν  αυτή η σημειολογική αναφορά του  συμβαδίζει με τις αξίες  που πρεσβεύει ….απλά ο δήμαρχος  έχει  χιούμορ, πάθος και ψυχή και αποκαλύπτει την πραγματική φύση του ….την φύση του Έλληνα χωρίς να προσποιείται!
Το ρεπορτάζ και οι φωτογραφίες είναι της Ελένης Βαλλιανάτου.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer