Αλλάζει όψη το ιστορικό κέντρο στο Αργοστόλι
Μπαίνουν τεράστιοι κοκοφοίνικες στη Π. Βαλλιάνου [εικόνες]
Κοινωνία
06/05/2017 | 17:00

Αλλάζει κυριολεκτικά όψη το ιστορικό κέντρο στο Αργοστόλι με τα έργα που πραγματοποιούνται στη πλατεία αλλά και την Π. Βαλλιάνου. Πριν λίγο μία μεγάλη έκπληξη περίμενε του καταστηματάρχες της περιοχής καθώς και του περαστικούς. Τεράστιοι κοκοφοίνικες από την Σικελία ήρθαν να δώσουν μια άλλη, σαφώς ομορφότερη, εικόνα στο κέντρο του Αργοστολίου.

Οι φοίνικες έχουν ύψος κοντά στα τρία μέτρα, με προοπτικές να ψηλώσουν και άλλο τα επόμενα χρόνια και είναι ένα είδος που δεν απειλείται από το «δαιμόνιο» σκαθάρι. Έτσι, μετά τους γρανίτες στο έδαφος, σειρά έχει τώρα η διαρρύθμιση με πράσινο στους κοινόχρηστους χώρους.

Νωρίτερα, σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο αναπληρωτής δήμαρχος κ. Διονύσης Λυκούδης έδειξε ικανοποιημένος από την εξέλιξη των έργων λέγοντας μάλιστα ότι είναι εντός χρονοδιαγράμματος. Μάλιστα, δεν δίστασε να τονίσει ότι στα μέσα Ιουνίου το έργο στο κέντρο του Αργοστολίου θα έχει ολοκληρωθεί και ότι η δημοτική αρχή «πάει για ρεκόρ γκίνες»! Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν πριν από λίγο από τον Σπ. Σακαλή.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer