Μπαίνει μπροστά το κόμμα της ΝΔ για Κράτσα -Περιοδείες βουλευτών σε όλα τα νησιά
Πολιτική
23/09/2023 | 10:38

Κλιμάκιο Βουλευτών της ΝΔ έρχεται στην Κεφαλονιά στο πλαίσιο υποστήριξης των υποψηφίων Περιφερειαρχών με το χρίσμα του κόμματος

Κλιμάκιο Βουλευτών της ΝΔ και συγκεκριμένα οι Βουλευτές Πρεβέζης Σπύρος Κυριάκης και Β΄ Πειραιά Γιώργος Βρεττάκος θα επισκεφθεί την Κεφαλονιά, το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 προς ενίσχυση της υποψηφιότητας της Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και του συνδυασμού “ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ – Κάθε νησί ψηλά”.

Η Νέα Δημοκρατία κάνει σαφές ότι οι περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου έχουν μεγάλη πολιτική σημασία γιατί πρέπει να υπάρξει κοινή στρατηγική κατεύθυνση και δημιουργική συνεργασία μεταξύ Κυβέρνησης και Περιφερειακών Αρχών με στόχο την ανάπτυξη των Περιφερειών, των τοπικών κοινωνιών και αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών και πολιτικών δυνατοτήτων.
Αυτό επεσήμανε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην ΔΕΘ.

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα επισκέψεων των Βουλευτών της ΝΔ θα περιλαμβάνει επισκέψεις στο Αργοστόλι και το Ληξούρι, σε έργα που υλοποιούνται από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων καθώς και συναντήσεις με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού “Ιόνιο Δυνατά – Κάθε νησί ψηλά”, με στελέχη του κόμματος, τοπικούς παράγοντες και εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.

Στα γραφεία της ΔΕΕΠ Κεφαλονιάς δηλώσεις των βουλευτών

Σας ενημερώνουμε ότι στις 15:45 μ.μ θα γίνουν δηλώσεις στα γραφεία της ΝΔ στο Αργοστόλι, Ριζοσπαστών 22, λόγω της επίσκεψης στο νησί μας των Βουλευτών Πειραιά κ. Γεωργίου Βρεττάκου και Πρεβέζης κ. Σπύρου Κυριάκη.

 

Με εκτίμηση,
ΔΕΕΠ Κεφαλληνίας & Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer