Απάντηση σε δημοσιεύματα
Μοσχονάς: “Προσέξτε μην σας γίνει συνήθεια…!”
Πολιτική
23/04/2018 | 11:30

Είναι λυπηρό που ο «Ημερήσιος»  πλέον καταγράφεται ως μια στρατευμένη αντιπολιτευτική στο Δήμο Κεφαλλονιάς εφημερίδα εγκαταλείποντας κάθε στοιχείο αντικειμενικότητας και αξιοπιστίας.  Βεβαίως είναι δικαίωμα της διεύθυνσης τη εφημερίδας να επιλέγει την οδό της παραδημοσιογραφίας και της παραπληροφόρησης, αλλά είναι και δικαίωμα τω αναγνωστών να την κρίνουν για αυτήν την επιλογή της. Επί της ουσίας:

  • Ουδέποτε έβαλα δικηγόρο για να υπερασπίσω τους πρώην προέδρους, για την ανάκριση που διεξάγεται για τη θητεία τους, αλλά η απόφαση στην οποία αναφέρεστε ορίζει ξεκάθαρα συνήγορο πολιτικής αγωγής για την διασφάλιση των συμφερόντων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κεφαλλονιάς και Ιθάκης . Αν δεν γνωρίζετε τη διαφορά καλό είναι να «φρεσκάρετε» τα νομικά σας γιατί γράφετε πράγματα με τα οποία γελούν όσοι γνωρίζουν. Μην υποτιμάτε τους αναγνώστες σας
  • Η «δαιμονοποίηση» των απευθείας αναθέσεων είναι μια πάγια πρακτική της αντιπολίτευσης στον Δήμο Κεφαλλονιάς με σκοπό να μειωθεί η αποτελεσματικότητα και η λειτουργικότητα του Δήμου μας και των νομικών του προσώπων. Όσο όμως και να συκοφαντούν με γελοίο τρόπο όλοι γνωρίζουν ότι οι απευθείας αναθέσεις είναι ένα νόμιμο «εργαλείο» στα χέρια τη εκάστοτε διοίκησης προκειμένου να δίνει λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας και αυτό συνέβαινε και συμβαίνει σε όλους τους Δήμους της Ελλάδος, όπως και στην Κεφαλλονιά πριν από την παρούσα Δημοτική Αρχή. Άρα, κανείς δεν παίρνει σοβαρά τα γραφόμενά σας .
  • Δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντάω σε κάθε αστεία «ψευτονομική» ή «ψευτοτεχνική» ανάλυσή σας σε σχέση με τις αποφάσεις της διοίκησης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κεφαλλονιάς και Ιθάκης. Η Κεφαλλονιά έχει τρεις  τοπικές εφημερίδες και άπειρα sites, οπότε αν ασχολούμαι με τον κάθε δημοσιογράφο ή «παραδημοσιογράφο» που παριστάνει τον ελεγκτή νομιμότητας με αστείες αναλύσεις και παρερμηνείες, θα πρέπει να μην παράγω καθόλου έργο.
  • Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφαλλονιάς και Ιθάκης, παρά τις γραφειοκρατικές δυσκολίες, αντιμετωπίζει ικανοποιητικά όλα τα θέματα της αρμοδιότητάς του, οπότε η προσπάθειά σας να απαξιώσετε το έργο του διαψεύδεται από την πραγματικότητα. Προφανώς έχετε την αλαζονική αίσθηση ότι μπορείτε να παρουσιάζετε την πραγματικότητα όπως εσείς επιθυμείτε, να είστε σίγουροι όμως ότι η πλειοψηφία των Κεφαλλονιτών μπορεί να διακρίνει την εμπάθεια, την παραχάραξη και την αλλοίωση των γεγονότων. Επαναλαμβάνω, μην υποτιμάτε τους αναγνώστες σας.
  • Τέλος, σας δηλώνω ότι δεν θα επανέλθω ό, τι και να γράψετε εις βάρος μου, αφού οι Κεφαλλονίτες με εξέλεξαν για να ασχολούμαι με τα προβλήματα της περιοχής μας και όχι για να παίζω μαζί σας ή με οποιονδήποτε είναι από «πίσω» σας. Συνεχίστε μόνοι σας, προσέξτε μόνο μην σας γίνει συνήθεια…!

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου,
Αλέξανδρος Μοσχονάς

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer