Δεν πρόκειται να «πέσουμε στην παγίδα» των διαρκών απαντήσεων
Μοσχονάς: “Οι «εργολαβικές» επιθέσεις -γνωστών και μη εξαιρετέων- μέσων ενημέρωσης με αφήνουν αδιάφορο…”
Πολιτική
23/05/2018 | 11:08

Οι «εργολαβικού» τύπου επιθέσεις στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς και Ιθάκης και σε μένα προσωπικά ως Προέδρου του μας αφήνουν παντελώς αδιάφορους καθώς τα κίνητρα και οι εμπνευστές αυτών είναι γνωστά «στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ»…

Σημειώνουμε απλά και μόνο από σεβασμό στο περιορισμένο αριθμητικά αναγνωστικό κοινό τους  και για  όσους είναι καλόπιστοι τα κάτωθι:

  1. Δεν πρόκειται να «πέσουμε στην παγίδα» των διαρκών απαντήσεων σε κάθε κακόβουλο και ψευδές δημοσίευμα το οποίο χρησιμοποιεί παραπλανητικές φωτογραφίες, ανώνυμες ή ψευδώνυμες «μαρτυρίες» , ημιμαθείς  ψευτονομικές ερμηνείες , αστείες βαρύγδουπες αναλύσεις  , τίτλους επιφανειακού εντυπωσιασμού, κατά το δοκούν ερμηνεία της «ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ», αναζητήσεις τύπου «Ηρακλή Πουάρω»  κ.ο.κ. Η αποστολή μου είναι να παράγω έργο προς όφελος της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης κι όχι να αναλώνομαι όλη μέρα σε επικοινωνιακό «πινγκ – πονγκ» με ορισμένα τοπικά μέσα ενημέρωσης που χρησιμοποιούνται ως «μπροστινά» από συγκεκριμένους αντιπολιτευτικούς κύκλους.
  2.  Όσο αφορά την παραίτηση του κ. Γαβρίλη Ρασιά , η οποία συνοδεύονταν με  απαράδεκτα υπονοούμενα , το καλώ, τον παρακαλώ και τον προκαλώ  δημόσια και ξεκάθαρα αν θεωρεί ότι έχω πράξει ο,τιδήποτε μεμπτό να απευθυνθεί επώνυμα σε όποιο αρμόδιο όργανο κρίνει καθώς ούτε έχω να φοβηθώ τίποτα ούτε να κρύψω τίποτα οπότε τα υπονοούμενα  του τα επιστρέφω σε όλα τα επίπεδα. Τα παραπάνω φυσικά δεν αφορούν τον κύριο Μαρκέτο ο οποίος παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους, όπως δηλώνει ο ίδιος ξεκάθαρα,  κι απλά  οι γνωστοί «παραδημοσιογραφικοί κύκλοι» βρήκαν ευκαιρία να αλλοιώσουν την πραγματικότητα.

Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι η «λύσσα» που εκπέμπεται από ορισμένους – γνωστούς και μη εξαιρετέους- εις βάρος του προσώπου μου συνδέεται με το γεγονός ότι όλα τα σημαντικά έργα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς και Ιθάκης π.χ. παράδοση  παραλιακού δρόμου «Λεγατάτων» Ληξουρίου , δημοπράτηση «Πίλαρ» Ιθάκης, έναρξη στο προσεχές διάστημα ανάπλασης «Κυανής Ακτής» Αργοστολίου, ολοκλήρωση «master plan» Λιμένων Ληξουρίου – Αργοστολίου , «βρήκαν το δρόμο τους» οπότε κάποιοι που θεωρούσαν τον εαυτό τους.. «αναντικατάστατους» διαπιστώνουν με τραγικό τρόπο απλά την προσωπική τους ανεπάρκεια.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου
Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Αλέξανδρος Μοσχονάς

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer