Στη νέα εποχή Μαρινάκη
Μονομαχία Παπαχρήστου-Πρετεντέρη για τον “νέο ΔΟΛ”
Πολιτική
11/06/2017 | 13:43

Τα “Υστερόγραφα” είχαν αποκαλύψει πρώτα τον κεντρικό ρόλο που θα έχει ο Γιάννης Πρετεντέρης στον “νέο ΔΟΛ”, δηλαδή στην καινούρια σελίδα που ανοίγει το ιστορικό Συγκρότημα Λαμπράκη, μετά την εξαγορά του από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, και τη σχεδιαζόμενη πολιτική στροφή του, προς την Κεντροδεξιά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ουσιαστικά, ο παλαίμαχος αρθρογράφος επιβεβαιώνει τα παραπάνω με το άρθρο το οποίο υπογράφει στο σημερινό “Βήμα της Κυριακής”, όπου ομιλεί περί “φιλελεύθερου αστικού πόλου”, επιχειρώντας να δικαιολογήσει το γεγονός ότι το Συγκρότημα Λαμπράκη ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τον πολιτικό χώρο του Κέντρου και τη (λεγόμενη) Δημοκρατική Παράταξη.

Όπως γράφει η εφημερίδα “Documento”, εκτός από τον Γιάννη Πρετεντέρη, και ο Γιώργος Παπαχρήστος διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στην εποχή Μαρινάκη, διατηρώντας το συγκριτικό πλεονέκτημα ότι ήταν από εκείνους που μετακόμισαν στην “Ελευθερία του Τύπου”, αφήνοντας πίσω του τα “Νέα”.

Παπαχρήστος και Πρετεντέρης συνθέτουν εκ των πραγμάτων ένα εξαιρετικά ισχυρό διοικητικό δίδυμο στον ΔΟΛ, ενώ η στροφή προς την Κεντροδεξιά δεν ξενίζει, καθώς είχε ξεκινήσει από την εποχή του Αντώνη Σαμαρά.

Πηγή: ysterografa.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer