Λάτρης του Ιονίου ο εµίρης
Μοναδικά ψηφιδωτά και μαρμάρινες επενδύσεις στη βίλα του Εμίρη του Κατάρ στη Δασιά
Τουρισμός
21/05/2018 | 10:48

Της Ελένης Βαλλιανάτου

Λάτρης του Ιονίου και ειδικά της Κέρκυρας, ο εµίρης του Κατάρ, που την τελευταία εικοσαετία επισκέπτεται κάθε χρόνο το Νησί των Φαιάκων, αποφάσισε να δηµιουργήσει τον προσωπικό του επίγειο παράδεισο. Οι φυσικές οµορφιές του νησιού, άλλωστε, έχουν κατακτήσει και την τρίτη σύζυγό του, Σεΐχα Μοζάχ, για την οποία κατασκευάζονται ιδιαίτερα διαµερίσµατα!
Η γοητευτική Σεΐχα, που έχει σπουδάσει κοινωνιολογία και παντρεύτηκε τον εµίρη σε ηλικία 18 ετών, θεωρείται µια από τις πιο ισχυρές γυναίκες του πλανήτη. Συχνά φιγουράρει στις σελίδες του περιοδικού Vanity Fair ως σύµβολο κοµψότητας µε τα σύνολα του Jean Paul Gautier που προτιµά στις δηµόσιες εµφανίσεις της και τα αγαπηµένα της ψηλοτάκουνα Christian Louboutin. η πέτρινη κατασκευή ακολουθεί µίνιµαλ γραµµές ώστε να εντάσσεται στο φυσικό περιβάλλον του νησιού, το εσωτερικό του θα χαρακτηρίζεται από την αυτοκρατορική ανατολίτικη γοητεία που επιθυµούν οι ιδιοκτήτες του, οι οποίοι θα κάνουν εκεί τις καλοκαιρινές τους διακοπές- µαζί µε την πολυπληθή συνοδεία τους.

Τα µοναδικά ψηφιδωτά, οι εντυπωσιακές µαρµάρινες επενδύσεις και οι µεγαλοπρεπείς διακοσµήσειςαποτελούν συνώνυµο της χλιδής και της επιβλητικότητας, ώστε να υπηρετούν τον πολυτελή τρόπο ζωής του ζευγαριού.

Συγκεκριµένα, τα ψηφιδωτά που τοποθετούνται στους τοίχους και τα δάπεδα έχουν την υπογραφή σπουδαίου Άραβα καλλιτέχνη, ενώ τα υδροµασάζ και τα χαµάµ είναι ειδική παραγγελία από γαλλικούς και ιταλικούς οίκους design και αποτελούν τον ορισµό της καλαισθησίας και της πολυτέλειας…

Τα µοναδικά ψηφιδωτά, οι εντυπωσιακές µαρµάρινες επενδύσεις και οι µεγαλοπρεπείς διακοσµήσεις που βρίσκονται υπό κατασκευή στο ιδιωτικό ξενοδοχείο του εμίρη του Κατάρ αποτελούν συνώνυµο της χλιδής και της επιβλητικότητας, ώστε να υπηρετούν τον πολυτελή τρόπο ζωής του ζευγαριού.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer