Έδωσαν Πασχαλινά δώρα στους τρόφιμους
Μοίρασε… αγάπη το 2ο Γυμνάσιο Αργοστολίου -Επίσκεψη στο Γηροκομείο [εικόνες]
Κοινωνία
28/03/2018 | 10:52

Ρεπορτάζ // Γιάννα Κουλουμπή

Πασχαλινά δώρα, φτιαγμένα από τους ίδιους, μοίρασαν οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου, σήμερα το πρωί, επισκεπτόμενοι το Γηροκομείο που βρίσκεται στο μοναστήρι του Αγίου Ανδρέα. Με αυτόν τον τρόπο επέλεξαν να δείξουν την αγάπη τους σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη λίγο περισσότερο αυτές τις άγιες ημέρες που διανύουμε, αλλά και να στείλουν το μήνυμα της προσφοράς και της ανιδιοτέλειας προς όλους μας. 

Αντιπροσωπεία μαθητών της Β’ Γυμνασίου λοιπόν, συνοδεία των καθηγητών τους κυριών Ζαχαριουδάκη και Μπαζίγο, επισκέφθηκε το Δημοτικό Γηροκομείο που στεγάζεται προσωρινά στην ιερά μονή του Αγίου Ανδρέα στα Περατάτα, όπου αρχικά τους υποδέχτηκε εγκάρδια ο κ. Ραζής. Τα παιδιά στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στους χώρους όπου φιλοξενούνται οι περίπου 70 ηλικιωμένοι και τους μοίρασαν λαμπάδες και κουλουράκια, όλα φτιαγμένα από τα ίδια.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που συμμετείχαν στις επισκέψεις αυτές, αλλά και τους/τις εκπαιδευτικούς που τα συμβουλεύουν και τα παρακινούν σε τέτοιες δράσεις. Ας κρατήσουμε όλοι το παράδειγμά τους, μοίρασαν αγάπη με τον τρόπο τους κι αυτό πρέπει να μας μείνει…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ