Ευχές για το εορταστικό 12ήμερο
Μητροπολίτης Δημήτριος: Κάλεσμα για αγάπη και υπομονή προς όλους και τήρησης των μέτρων προφύλαξης [Ηχητικό]
Ορθοδοξία
25/12/2020 | 13:26

Ευχές προς όλους τους Κεφαλλονίτες όπου και αν βρίσκονται απέστειλε ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας Δημήτριος μιλώντας στην εκπομπή των Ανδρέα Αρβανιτάκη και Γιάννας Κουλουμπή στον Ionian Galaxy.
Ο Σεβασμιώτατος έστειλε παράλληλα μήνυμα αγάπης και ελπίδας σε όλους τους εν Χριστώ αδελφούς που δοκιμάζονται σκληρά αυτή την περίοδο. Τους κάλεσε να κάνουν υπομονή, τηρώντας τα μέτρα προφύλαξης και μένοντας ασφαλείς τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε.
Ξεχωριστή μνεία έκανε σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο, όπως είπε, στήριξε όχι μόνο το Σύστημα Υγείας μας αλλά και την κοινωνία ολόκληρη.
Επιπλέον, τόνισε ότι είναι μία ευκαιρία όλοι μας προσευχόμενοι να ανακαλύψουμε το Θείο μέσα μας εορτάζοντας τη ημέρα αυτή που ο Χριστός κατήλθε στη Γη ως άνθρωπος και όχι με την Θεϊκή του φύση, ώστε να βοηθήσει τον άνθρωπο να φτάσει να γίνει κατά Χάρη Θεός, όπως είχε προβλεφθεί στα Πρωτευαγγέλια.
Επρόκειτο πραγματικά για μία φωνή ψύχραιμη, γεμάτη αγάπη και ελπίδα, που όλοι μας έχουμε ανάγκη σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ