Μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις
Κοινωνία
01/06/2023 | 08:35

Αγαπητές υποψήφιες, Αγαπητοί υποψήφιοι,

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις ξεκίνησαν σήμερα. Θα ήθελα να σας ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου κάθε επιτυχία. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι τόσο εγώ όσο και το προσωπικό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, έχουμε καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη διαδικασία των εξετάσεων και ότι κανένα εμπόδιο δεν θα δυσκολέψει την προσπάθειά σας.

Αγαπητά μας παιδιά, θέλω να είστε σίγουροι ότι στην προσπάθειά σας αυτή δεν είστε μόνες/μόνοι σας. Έχετε δίπλα σας τις/τους εκπαιδευτικούς σας, τις οικογένειές σας που αυτή τη σχολική χρονιά ως συνοδοιπόροι, ταξίδεψαν μαζί σας το δύσκολο ταξίδι της προετοιμασίας. Η συμμετοχή τους ήταν και είναι ανεκτίμητη και για το λόγο αυτό θέλω να τους ευχαριστήσω για την πολύτιμη προσφορά τους.

Με τις πανελλαδικές εξετάσεις κλείνει ένας κύκλος προς την πορεία της μάθησης και της αυτοπραγμάτωσής σας και ανοίγονται μπροστά σας νέοι ορίζοντες, νέες προκλήσεις. Αντιμετωπίστε λοιπόν την διαδικασία αυτή με αισιοδοξία και ψυχραιμία. Με το κεφάλι ψηλά μπροστά σε μια δοκιμασία, που δεν θέλω να ξεχνάτε, ότι αποτελεί ένα μόνο στιγμιότυπο ζωής, η αρχή και όχι το τέλος μιας διαδρομής με πολλούς σταθμούς.

Ευχαριστούμε επίσης όλες/όλους τις συναδέλφισσες/τους συναδέλφους που πλαισιώνουν τη διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων σε όλα τα εξεταστικά κέντρα.

Αγαπητές υποψήφιες, Αγαπητοί υποψήφιοι
καλή δύναμη και καλή επιτυχία, όλα θα πάνε καλά!

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Κεφαλονιάς και Ιθάκης
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer