Μήνυμα Θεόφιλου στους μαθητές λίγο πριν τις Πανελλήνιες: «Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε το δρόμο σας και θα αφήσετε το προσωπικό σας αποτύπωμα στη μικρή μας κοινωνία»
Αυτοδιοίκηση
31/05/2023 | 22:51

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις ξεκινάνε. Η μεγάλη μέρα για την οποία προετοιμαζόσασταν πολύ καιρό, επενδύσατε πολύ χρόνο, καταβάλλατε μεγάλη προσπάθεια και ακούσατε άπειρες φορές το εκνευριστικό «Διάβασες;» φθάνει.

Τα συναισθήματα ανάκατα:

– Χαρά που μπαίνετε στο κόσμο των ενηλίκων
– Λύπη που αποχωρίζεστε τους φίλους και τις σχολικές συνήθειες
– Άγχος για την περίοδο των εξετάσεων
– Αγωνία για την επόμενη μέρα

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι τόσο οι γονείς σας όσο και οι καθηγητές σας ξέρουν ότι για να φθάσετε μέχρι αυτό το σημείο έχετε κουραστεί πολύ, έχετε στερηθεί ξέγνοιαστες στιγμές και έχετε υπερβεί τα όρια σας.

Όλοι εμείς που ζούμε την καθημερινότητά σας και παρακολουθούμε την εξέλιξη σας, πέρα από την συνεχή στήριξη μας στη προσωπική σας διαδρομή, γνωρίζουμε ότι μπορείτε να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει.

Ξέρουμε ότι διαθέτετε εφόδια και δυνατότητες, ότι έχετε γαλουχηθεί με αξίες που θα σας οδηγήσουν στην πραγματοποίηση των ονείρων σας. Ξέρουμε το πείσμα σας και την αποφασιστικότητά σας.

Γι’αυτό και είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε το δρόμο σας και ότι θα αφήσετε το προσωπικό σας αποτύπωμα στη μικρή μας κοινωνία.

Σας εύχομαι ολόψυχα

Καλή Επιτυχία

Νέοι ορίζοντες σας περιμένουν … Ανακαλύψτε τους και Κατακτήστε τους

 

Θεόφιλος Μιχαλάτος
Δήμαρχος Αργοστολίου

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer