Μήνυμα Κωνσταντάκη στις άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης: «Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν» [ηχητικό]
Αυτοδιοίκηση
30/09/2023 | 15:23

Την χαρά και την ικανοποίησή του από την αγάπη και την στήριξη που δείχνουν οι πολίτες στον υποψήφιο δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση και τα στελέχη της παράταξης “Ισχυρή Κεφαλονιά” εξέφρασε, μεταξύ άλλων, ο εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος Αργοστολίου και εκ νέου υποψήφιος Άγγελος Κωνσταντάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή των Ανδρέα Αρβανιτάκη και Βάνιας Σαμόλη στον Ionian Galaxy.

Ο Άγγελος Κωνσταντάκης στα studio του Ionian Galaxy

Ο κ. Κωνσταντάκης τόνισε πως το ψηφοδέλτιο της Ισχυρής Κεφαλονιάς περιλαμβάνει άτομα με απήχηση στην κοινωνία, γνώση και όραμα για τον τόπο.
Επίσης, σε κάθε εξόρμηση ο κόσμος δείχνει την αγάπη του στο πρόσωπο του επικεφαλής και υποψήφιου δημάρχου Αργοστολίου Αλέξανδρου Παρίση.

Αναφέρθηκε στο πλούσιο έργο που είχε παράξει η Δημοτική αρχή Κεφαλονιάς επί δημαρχίας Παρίση, το οποίο αποδεικνύει ότι και ξέρουν και μπορούν να υλοποιήσουν αυτά για τα οποία δεσμεύονται.

Μίλησε για τους βασικούς άξονες του προγράμματος της “Ισχυρής Κεφαλονιάς” που αγγίζουν κάθε τομέα της καθημερινότητας, ενώ προβλέπονται έργα και παρεμβάσεις στο σύνολο της περιφέρειας του Δήμου.

Αναφορικά με τις άλλες παρατάξεις που κατέρχονται στις εκλογές, εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν, καθότι όλοι επιζητούν την πολιτική αλλαγή στον Δήμο μας.

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί:

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer