Μηνιαίες Προβλέψεις από 22/07 έως 23/08: Ζήτω που καήκαμε!
Ζωδια
21/07/2021 | 15:00

Διάβασε την πρόβλεψη του ζωδίου σου για τον μήνα του Λέοντα

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Λέοντα στις 17:27, της 22ας Ιουλίου και πριν προλάβει καλά-καλά να σενιαριστεί τον περιμένει κουνιστή και λυγιστή μια Πανσέληνος στις 24. Αμφιβόλου επιρροής η κυρία, αφού το αστρολογικό κονγκλάβιο δεν μπορεί να καταλήξει με σιγουριά για το αν έχει Κρόνο και πόσο τον έχει. Θα ζήσει, δηλαδή, η Μύκονος, η Πάρος κι η Σαντορίνη ή θα πρέπει να κάνουν λιτανεία του Σωτήρος μπας και σωθούν; Μπα, ο Ποσειδώνας απεργεί αυτόν τον μήνα και δεν προβλέπονται θαύματα.

Τελευταία ελπίδα ο Δίας, που όμως κι αυτός περί άλλων τυρβάζει. Στις 28, επιστρέφει στον Υδροχόο με τον Άρη απέναντί του και… ζήτω που καήκαμε! Όσο για τις ευεργεσίες του, θα αργήσουν να φανερωθούν. Έχει πάντως κλεισμένο ραντεβού στην δεύτερη Πανσέληνο στις 22 Αυγούστου, γιατί ναι, αν δεν το ξέρεις θα έχουμε δύο Πανσελήνους στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, μια δεύτερη ευκαιρία για ξεσάλωμα, αφού την πρώτη θα την φάει η μαρμάγκα, έστω και κατά το ήμισυ. Είναι βέβαια κι αντίθεση Αφροδίτης-Δία στις 22 Ιουλίου, που αφήνει τα λουριά λάσκα, γι’ αυτό σου γράφω κατά το ήμισυ, απλά η όψη γίνεται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων και πιάνει τα παρακατιανά νησιά, ε ας ζήσουνε κι αυτά μια σταλιά.

Μεσολαβεί, μια Νέα Σελήνη στις 8 Αυγούστου, που σίγουρα έχει Ουρανό, μπορεί και Κρόνο, αφού αυτοί οι δύο πάνε πακέτο. Που σημαίνει ότι οι διαχωρισμοί, τα ήξεις-αφήξεις και οι αλλοπρόσαλλες καταστάσεις θα συνεχιστούν, μέχρι τουλάχιστον να εξαντλήσει ο κορωνοϊός όλο το αλφάβητο και να ξεκουμπιστεί. Όλοι ζούμε, ωμέγα να τον δούμε…

Η γνώμη μου πάντως είναι να πας διακοπές στην αναποδιασμένη την περίοδο, μπας και γλιτώσεις κάτι από την τρέλα που επικρατεί, αν και οι ψυχάκηδες δεν έχουν πατρίδα και μπορεί να σε πετύχουν παντού. Ο κόσμος τα έχει παίξει κι αυτό φαίνεται σε κάθε ευκαιρία. Αντίθετα, μετά τις 22 Αυγούστου θα την περάσεις κοτσάνι όπου κι αν είσαι, μέχρι και extreme sports στο κύμα έχει το μενού, ενώ με την Αφροδίτη στον Ζυγό, από τις 16, θα έρθουν στα πάνω τους και οι βεγγέρες.

Πηγή: gossip-tv.gr

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ