Εύθραυστες ισορροπίες
Μίνι «πραξικόπημα» στους Πρόννους -Μεταξάς και Ζαπάντης …παραγκωνίζουν τον αντιδήμαρχο Κουρκουμέλη
Πολιτική
24/04/2020 | 13:18

Αναστάτωση επικρατεί στους δημότες της περιοχής Ελειού -Προννων , καθώς, όπως φαίνεται, οι παλαιοκομματικοί παράγοντες Μάκης Μεταξάς και Κώστας Ζαπάντης επιχειρούν να βάλουν στη γωνία τους αιρετούς της παράταξης Μιχαλάτου (Νίκου Κουρκουμέλη και Μίνα Γαβριελάτου) και να επαναφέρουν τα πράγματα στην προ του 2010 περίοδο όταν «έλυναν και έδεναν».

Ανεξάρτητα όμως από τις κόντρες μικροεξουσίας και ανεξάρτητα από το γεγονός όλα δείχνουν ότι ο Θεόφιλος Μιχαλάτος δεν ελέγχει πολιτικά τη συγκεκριμένη περιοχή, η ουσία είναι ότι και στο τομέα της καθαριότητας και των προετοιμασιών για το καλοκαίρι ο δήμος Αργοστολίου παίρνει βαθμό μηδέν αφού παντού υπάρχουν χορτάρια, οι λακκούβες στους δρόμους είναι άπειρες ενώ οι πρόχειρες χωματερές εξευτελίζουν το τίτλο «Κεφαλονιά -το καθαρότερο νησί».

Όσο για έργα, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ούτε μισό ούτε έστω κάτι ασήμαντο. Δύσκολοι καιροί για δημάρχους σαν τον Μιχαλάτο που όπως φαίνεται δεν του περισσεύει χρόνος για να ασχοληθεί με τα σημαντικά προβλήματα της περιοχής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer