Μινα Γαβριελάτου: Στο επιτελείο Παρίση υπάρχει καλό κλίμα και ομαδικότητα -Αυτό δεν ίσχυε όταν ήμουν αντιδήμαρχος στον Μιχαλάτο [ηχητικό]
Αυτοδιοίκηση
27/09/2023 | 09:20

Για την επιλογή της να διεκδικήσει εκ νέου την ψήφο των πολιτών στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την “Ισχυρή Κεφαλονιά” του Αλέξανδρου Παρίση μίλησε η γνωστή μηχανικός συμπολίτισσά μας Μίνα Γαβριελάτου στην εκπομπή των Ανδρέα Αρβανιτάκη και Βάνιας Σαμόλη στον Ionian Galaxy.

Η κα Γαβριελάτου είπε πως είχε αποφασίσει να μην είναι εκ νέου υποψήφια. Ωστόσο, οι συμπολίτες της στην περιοχή του Ελειού – Πρόννων, οι οποίοι δεν πλειονότητά τους είχαν ήδη αποφασίσει να στηρίξουν τον Αλέξανδρο Παρίση, την πίεσαν να τους εκπροσωπήσει ξανά στο Δημοτικό συμβούλιο Αργοστολίου. Η ίδια βλέποντας ότι δεν είχε γίνει τίποτα για την βελτίωση της περιοχής, σε επίπεδο υποδομών και ποιότητας ζωής αποφάσισε εν τέλει να δεχθεί και να ριχτεί εκ νέου στον “πολιτικό στίβο”.

Αναφορικά με την επιλογή της να είναι στο πλευρό του Αλέξανδρου Παρίση η κα Γαβριελάτου τόνισε ότι έχει μάθει να λειτουργεί ομαδικά και να προσφέρει στον τομέα που γνωρίζει, ως μηχανικός, τα μέγιστα με την προϋπόθεση ότι η γνώμη της μετράει και θα μπορεί να έχει λόγο στην διαμόρφωση και την λήψη των αποφάσεων για τα έργα που θα πρέπει να γίνουν και τον τρόπο με τον οποίο θα υλοποιηθούν.

Αυτό της το πρόσφερε εξαρχής ο κ. Παρίσης ξεκαθαρίζοντάς της πώς εμπιστεύεται τις γνώσεις και την εμπειρία της και θα έχει λόγο στην επιλογή και υλοποίηση των έργων. Αυτό δεν ίσχυε όταν ήταν αντιδήμαρχος στην διοίκηση του Θεόφιλου Μιχαλάτου, όπου αισθανόταν ότι ο ρόλος της ήταν διακοσμητικός, αφού οι αποφάσεις λαμβάνονταν συγκεντρωτικά από ένα άτομο.

Η κα Γαβριελάτου μίλησε για μία σειρά έργων και παρεμβάσεων που θα πρέπει να γίνουν σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Αργοστολίου. Η γνώση του αντικειμένου της, αλλά και η εμπειρία της με τη δημόσια διοίκηση, μιας και υπήρξε και η τελευταία αντινομάρχης τεχνικών έργων, καθιστούν σαφές πως και ξέρει και μπορεί να συμβάλλει στην υλοποίηση των αναγκαίων έργων.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί:

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer