Αυτό που προσφέρουμε εμείς ως υπηρεσία είναι ο εντοπισμός επιλεγμένων βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων και η διανομή τους στο σπίτι σας
MILMAK e-shop Kefallonia Local products
Κοινωνία
14/07/2013 | 11:42

Η Συνύπαρξη δημιουργήθηκε, για να φέρει στο σπίτι σας προϊόντα διατροφής και όχι μόνο, που η παραγωγή τους γίνεται από ανθρώπους που επέλεξαν συνειδητά να ασχοληθούν με τη γη και τη φύση γενικότερα στο μέτρο που αυτή το επιτρέπει. Το όνομά μας δηλώνει την επιθυμία μας για την αρμονική συνύπαρξη όλων μας με γνώμονα το σεβασμό στη φύση, τους ανθρώπους που δουλεύουν σ’ αυτήν αλλά και τους καταναλωτές των προϊόντων τους. Η αρχή αυτή εκφράζεται τόσο στην επιλογή των προϊόντων αυτών, όσο και στη διανομή τους. Με τη Συνύπαρξη προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μία πύλη, από την οποία ο καθένας από εμάς θα μπορεί να αντλεί πληροφορίες για τα προϊόντα που παράγονται από αγροτικούς συνεταιρισμούς και παραγωγούς, τους οποίους αξίζει να υποστηρίξουμε.

Αυτό που προσφέρουμε εμείς ως υπηρεσία είναι ο εντοπισμός επιλεγμένων βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων και η διανομή τους στο σπίτι σας, έχοντας παράλληλα ως στόχο τη διατήρηση των τιμών στα επίπεδα των παραγωγών και των συνεταιρισμών.

Επειδή πιστεύουμε στο εναλλακτικό και αλληλέγγυο εμπόριο, για πολλά από τα προϊόντα μας συνεργαζόμαστε με το μη-κερδοσκοπικό Συνεταιρισμό Αλληλέγγυας Οικονομίας “Συν-άλλοις” που διαθέτει προϊόντα τα οποία προμηθεύεται απευθείας από εγχώριους παραγωγούς και συνεταιρισμούς, με τη μικρότερη δυνατή οικονομική επιβάρυνση για το κοινό.

lixouri_productas

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer