Μια όμορφη wine pairing βραδιά με τα κρασιά των οινοποιείων του Συνδέσμου Οινοποιών Κεφαλονιάς έλαβε χώρα εχθές στο βραβευμένο εστιατόριο με ένα αστέρι Michelin, Makris Athens. Τα κρασιά των Gentilini Winery, Κτήμα Χαριτάτου, Ορεάλιος Γη, Οινοποιείο Πετρακόπουλου, Οινοποιείο Σαρρή και Οινοποιείο Σκλάβου, συνόδευσαν τα πιάτα του chef Patron Πέτρου Δήμα, ενώ ολόκληρη η ομάδα του εστιατορίου διασφάλισε η βραδιά αυτή να κυλήσει υπέροχα.
Τα κρασιά της Κεφαλονιάς αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά πως στέκονται αντάξια δίπλα στην υψηλή γαστρονομία.
Ο Σύνδεσμος Οινοποιών Κεφαλονιάς κάθε χρόνο από την ίδρυση του, συνεργάζεται με ένα κορυφαίο εστιατόριο της Αθήνας, σε διοργάνωση της Άνθειας Κώτση, και προβάλλει το κρασί της Κεφαλονιάς σε ένα υψηλό επίπεδο.