Μια όμορφη ζεστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τη Χορωδία και τη Μαντολινάτα Αργοστολίου
Πολιτισμός
17/12/2017 | 17:47

Σε μια όμορφα στολισμένη και γεμάτη από κόσμο αίθουσα της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας έγινε χθες το βράδυ ( 16.12.17 ) η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των Τμημάτων της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου.

Η Παιδική Χορωδία, με τα καινούργια πανέμορφα κοστούμια και φορέματα, με την μαέστρο τους Αντζελα Τκατς , η Παιδική Μαντολινάτα με τον μαέστρο τους Σωκράτη Μπένο, και η  Χορωδία και Μαντολινάτα , παρουσίασαν ένα πλούσιο μουσικό και χορωδιακό πρόγραμμα με Χριστουγεννιάτικα  τραγούδια  και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό .

Το ΔΣ. του συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους τους μουσικούς και χορωδούς , μικρούς και μεγάλους , για την επίπονη και δημιουργική δουλειά που κάνουν για την κοινή προσπάθεια όλων για την μουσική μας ανάταση και παιδεία .

Ευχαριστεί τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τον σύλλογό μας για την συμμετοχή και μουσική εκπαίδευση των παιδιών τους .

Ευχαριστεί τους δασκάλους για την επίπονη , υπομονετική και μεθοδική δουλειά που κάνουν στα Τμήματά τους , για να έρχονται συνεχώς και καλύτερα αποτελέσματα .

Εύχεται σε όλα τα μέλη των τμημάτων , χωρίς να ξεχνάμε και τις κυρίες του νεοσύστατου Χορωδιακού Εργαστηρίου Γυναικών , που δεν παρουσιάστηκε χθες ,τους δασκάλους και τους γονείς των παιδιών, αλλά και σε όλους τους συνανθρώπους μας ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ , ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ , ΕΙΡΗΝΙΚΟ , ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΟΝΟ .

Πρέπει όμως να ευχαριστήσει και να ευχηθεί τα καλύτερα στους χορηγούς του συλλόγου μας που στηρίζουν οικονομικά την δύσκολη αλλά και όμορφη προσπάθειά μας .

Ομως χθες η Γιορτή μας είχε και φιλανθρωπκό νόημα και σκοπό . Μαζεύτηκαν πολλά , μα πάρα πολλά,  τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη , και θα τους διατεθούν μέσω του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ι. Μητρόπολης Κεφαλληνίας .

Ευχαριστούμε λοιπόν όλους όσους πρόσφεραν τα τρόφιμα αυτά , ανοίγοντας την ψυχή τους και ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας αυτό .

Τέλος ευχαριστούμε και ευχόμαστε κουράγιο , δύναμη και δημιουργική πορεία στο ΔΣ. της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας , που ευγενικά μας παραχώρησε την αίθουσα και την υποδομή της, για να πραγματοποιηθεί η όμορφη αυτή Γιορτή του συλλόγου μας.

Το ΔΣ. της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer