Πρόεδρε ασε τα πολλά «μπλα – μπλα», «τα μούπες και τα σούπα»
Μια οφειλόμενη απάντηση στον Σταύρο Σπαθή!
Πολιτική
11/12/2018 | 21:50

Γράφει ο Νίκος Παπαδάτος*

Αντέδρασε λες και τον τσίμπησε  μύγα  τσε  τσε!

Για τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Σταύρο Σπαθή ο λόγος!

Εβγαλε μακροσκελέστατη καταγγελτική επιστολή χθες, επειδή σε σχόλιο μου στο eKefalonia.gr,  έγραψα με ολίγη δόση ειρωνείας είναι αλήθεια,  ότι το Επιμελητήριο  κινδυνεύει …«να μπει μέσα», επειδή αρκετά μέλη του δεν πληρώνουν τις ετήσιες συνδρομές τους, ως οφείλουν κ.λπ.

Και τι δεν γράφει στην επιστολή του αυτή – προς τα τοπικά ΜΜΕ –  ο κ. Πρόεδρος! Οτι «βάλλεται το Επιμελητήριο από γνωστούς – άγνωστους», ότι «υπονομεύεται το Επιμελητήριο», ότι «λιβελλογράφοι κτυπούν τον Σταύρο Σπαθή»,  κ.λπ. κ.λπ.

Τρίχες!

 

Κανείς δεν υπονομεύει το Επιμελητήριο, κανείς δεν βάλλει κατά του Επιμελητήριο.

Ούτε έκανα τη παραμικρή νύξη για θέματα εντιμότητας, διαφάνειας, διαχείρισης  κ.λπ. κ.λπ.

Όλα αυτά ο κ. Πρόεδρος μάλλον τα βλέπει στον ύπνο του!..

 

Ομως,  με όλα αυτά, βγήκε και μία είδηση: Οτι το Επιμελητήριο θα «τζιράρει» 500.000 ευρώ, πάνω – κάτω, για το 2019!

Γράφει στην ανακοίνωσή του ο κ. Σπαθής ότι «Ο προϋπολογισμός του Επιμελητηρίου για το έτος 2019 ανέρχεται κοντά στις 500 χιλ. ευρώ, χρήματα που θα δαπανηθούν για την μισθοδοσία των μόνιμων υπαλλήλων του, για το τρέξιμο του προγράμματος INTEREG, αλλά και για δράσεις που μοναδικό σκοπό έχουν να προβληθούν οι επαγγελματίες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης και τα προϊόντα τους (πρωτογενής, δευτερογενής τομέας, τουρισμός, πολιτισμός) στα πέρατα της γης.

Επίσης  την ίδια ανακοίνωση ο κ. πρόεδρος μας λέει ότι το Επιμελητήριο προχωράει με γοργά βήματα προς στον 21οαιώνα κ.λπ.! Είθε να είναι  το ίδιο γοργά τα βήματα και  …για τον 22οκαι  για τον 230!

Εν κατακλείδι:

Αγαπητέ Σταύρο: Ασε τα πολλά «μπλα – μπλα» «τα μούπες και τα σούπα» και κοίταξε να κάνεις (κάνετε) 4-5 πραγματάκια εκεί στο Επιμελητήριο, να πάρουν «ανάσα» οι επαγγελματίες, στις δύσκολες μέρες που περνάνε λόγω της οικονομικής κρίσης,  για να πάς και για δήμαρχος την επόμενη τετραετία! Διαφορετικά…

Αυτά,  στα πεταχτά!

 

*Ο Νίκος Παπαδάτος είναι συνταξιούχος τραπεζικός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ