Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου του Γιώργου Κατσιβέλη [εικόνες]
13/05/2019 | 16:56

Την Κυριακή 12/5 τελέσθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου του Συνδυασμού “Δύναμη Αξιοπιστίας και Προόδου”, για τον Δήμο Ληξουρίου, του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Κατσιβέλη.

Με μεγάλη συμμετοχή τελέσθηκε ο Αγιασμός από τον π. Μαρκέτο, παρά την δυνατή βροχή.

Εκτός τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που συμμετέχουν στο συνδυασμό, αρκετός ο κόσμος που παραβρέθηκε και κατέκλυσε το εκλογικό κέντρο. Επίσης μεγάλη ήταν και η συμμετοχή μέσω της ζωντανής μετάδοσης των εγκαινίων, στην σελίδα της παράταξης στο facebook.

Μετά τον αγιασμό ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργος Κατσιβέλης έκανε μιά σύντομη αναφορά στις θέσεις του προγράμματός καθώς και σε μερικά από τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής.

“Το πρόγραμμά μας είναι δέσμευση υλοποίησης. Με αίσθημα ευθύνης, διάλογο, συνεργασία, διαφάνεια, υπευθυνότητα, εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια, τόλμη, όρεξη και ήθος όλοι μαζί αλλάζουμε τον τόπο μας.”

Ταυτόχρονα έκανε και έναν μικρό απολογισμό του έργου του, στα 2 χρόνια της θητείας του στην Αντιδημαρχία της πόλης μας.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο κ. Κατσιβέλης,  παρουσίασε τους υποψηφίους συμβούλους της παράταξης “Δύναμη Αξιοπιστίας και Προόδου” για τον Δήμο Ληξουρίου.

Στο εκλογικό κέντρο θα βρείτε το προεκλογικό φυλλάδιο με τις θέσεις, τους στόχους, τα οράματα του Συνδυασμού, αλλά και για όλα εκείνα που βρίσκονται ήδη στο στάδιο των έργων.

Για τον Συνδυασμό “ΔΥΝΑΜΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ”

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΡ. ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ