Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Ιονίων Νήσων
Μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας στη Ζάκυνθο -Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών
Κοινωνία
04/03/2021 | 10:31

Η Ένωση  Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Ιονίων Νήσων  συγχαίρει το Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, το προσωπικό και τους λοιπούς αστυνομικούς των Υπηρεσιών της  Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου  για τις πρόσφατες επιτυχίες τους στην μάχη κατά της μάστιγας των ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και επιδεικνύοντας  επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και αφοσίωση στο καθήκον τους:

Την 17-02-21 συνελήφθησαν στη Ζάκυνθο τέσσερις ημεδαποί για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και κατασχέθηκαν (2.148,5) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, (7,1) γραμμάρια κοκαΐνης, μικροποσότητα  κατεργασμένης  κάνναβης –σοκολάτας, το χρηματικό ποσό των (3.800) ευρώ, δύο ζυγαριές ακριβείας και ένα (1) αυτοκίνητο.

Την 22-02-2021, συνελήφθησαν στη  Ζάκυνθο τρείς ημεδαποί για διακίνηση κοκαΐνης και κατασχέθηκαν  (306) γραμμάρια κοκαΐνης και ζυγαριά ακριβείας και την  24-02-2021, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, ένα πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, συνελήφθη ένας ημεδαπός και κατασχέθηκαν (20) δενδρύλλια,  (1.800)  γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, το χρηματικό ποσό των (12.000) ευρώ και πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου καλλιέργειας κάνναβης.

Τέτοιες επιτυχίες προσδίδουν αίσθημα ασφάλειας και δικαίου στην κοινωνίας μας, και αποδεικνύουν με τον πιο περίτρανο τρόπο, βάσει επίσημων ερευνών που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, ότι επάξια οι συμπολίτες μας κατατάσσουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ στις υψηλότερες θέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ των θεσμών του Ελληνικού Κράτους.

 

Για το Δ.Σ.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer